Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Find effektivt slibeværktøj til alle slags opgaver


Når du skal finde det rette slibeprodukt, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i dine behov. Mirka producerer mange slags produkter, som du både kan anvende til håndholdt brug eller til maskineri. Desuden har du mulighed for at rette øjet mod de helt store maskiner, hvis du har større og mere krævende arbejdsopgaver i kikkerten.

Slibeprodukter til håndbrug
  -  Grovhed - du kan vælge imellem flere forskellige niveauer af grovhed til dine Mirka slibeprodukter, så du altid er sikret et flot resultat. Nogle materiale
      er mere hårdføre end andre og kræver en stor grovhed, mens andre mere sårbare materialer kun kan tåle en mildere slibning.

Slibemaskiner
  -  Omdrejninger - antallet af omdrejninger er en god indikator for effektiviteten og styrken af dit slibeværktøj.
  -  Lydniveau - undgå unødvendig støj og find en slibemaskine med et lavt lydniveau.

Støvfri slibning med Abranet
  -  Som noget helt unikt er Mirka gået i front rent innovativt og er som et af de få på markedet lykkedes med at skabe et slibenet, der sikrer støvfri slibning.  
      Slibningen er næsten så godt som støvfri grundet små huller og slibekorn i tæt afstand.
  -  En støvfri slibning forlænger din maskines levetid og sikrer en mere ensartet overflade, når du sliber. Samtidig har du løbende et godt overblik over,
      hvordan overfladen ser ud.
  -  Sidst men ikke mindst sparer du både tid og energi på rengøring, og samtidig fremmer det et sundere arbejdsmiljø for dig og dine ansatte.

Har du brug for hjælp?


Et godt slibeværktøj fra Mirka giver dig de bedste forudsætninger for, at du kan bringe dine idéer og drømme til livs og finpudse dit færdige arbejde, så det bliver helt perfekt - til stor tilfredshed for dine kunder. Det er derfor en rigtig god investering at sætte tid af til at finde det helt rette produkt, der kan leve op til dine forventninger og behov.

Hos Toolster sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, så du hurtigt kan komme i gang med dine projekter. Måske har du allerede en idé om, hvilket produkt du kunne tænke dig? Måske er du helt grøn førstegangskøber på området? Uanset din situation kan vi tilbyde dig god ekspertvejledning om vores store varesortiment fra Mirka, så du nemt og hurtigt kan finde det produkt, der passer dig bedst.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.