Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Køb Materielhuset stiger og stiladser hos TOOLSTER

Køb det fleksible kvalitets alu stillads fra Custers hos Toolster


Hos Toolster forhandler vi Custers alu stilladser, som er et hollandsk kvalitetsstilladssystem. Stilladssystemet af høj kvalitet består af 3 forskellige produkter herunder foldestilladser, rullestilladser og facadestilladser. Alle disse 3 typer af stilladser passer sammen, hvilket er det absolut unikke ved Custers kvalitetsstilladssystem.
Ved at disse 3 typer stilladser passer sammen, gør at man ikke skal købe særlig mange dele og gør det langt mere fleksibelt, idet alle løsdelene kan sammenbygges på kryds og tværs.
Denne unikke sammenkobling af de 3 forskellige typer produkter, med et stort tilbehørsprogram og de mange kombinationsmuligheder, gør det let og overkommeligt at få det hele til at gå op i højere enhed.
Hos Toolster kan vi garantere at Custers alu stilladser er godkendt efter de gældende danske regler. Yderligere har Custers kvalitetsstilladssystem flere internationale godkendelser, hvilket gør at stilladset også lever op til de gældende krav der f.eks. er i Norge, Sverige, Tyskland og en del andre europæiske lande.

Kraftig stål murerstillads eller tømrerstillads fra UniHak


UniHak stilladssystemet forhandles også hos Toolster. UniHak systemet kan klare stilladser til både store og små opgaver. Stilladset fra UniHak kan bygges som facadestillads, murerstillads eller tømrestillads. Det kommer helt an på hvilken arbejdsopgave man har, som bestemmer typen af stillads.
Stilladser fra UniHak kan bruges med både stilladstraller i træ eller den traditionelle aluminiumsplatform. Yderligere kan der selvfølgelig meget simpelt monteres trapper i stål eller aluminium.
Hos Toolster står vi inde for at UniHak opfylder arbejdstilsynets krav. Yderligere har UniHak SP-godkendelsen, som er en godkendelse der stiller nogle af de hårdeste krav man kan stille til stilladser. Desuden er UniHak godkendt op til 450 kg. Pr. m2.

Med et stillads fra Materielhuset A/S er du sikker på kvalitet


Materielhuset A/S er underlagt deres egen kvalitetskontrol som skal sikre, at alle de produkter som forhandles eller produceres af Materielhuset A/S er af højeste kvalitet. Dette vil sige at Materielhuset A/S tager imellem 5-12% af alle produkterne til en kvalitetskontrol ved hjemkomsten. Ved kvalitetskontrollen kigges der f.eks. efter godstykkelse, svejsninger, galvanisering og samlinger.

Der er mange fordele ved et Custers rullestillads


Custers rammer til rullestillads har ekstra stærke fuldsvejsede samlinger, og for at give en maximal skridsikkerhed har alle trin riflede rør. Custers platforme kommer med skridsikker kvalitetsfiner, og for at gøre platformene endnu mere stabile leveres de med 9 mm finer. På begge ender af alle platforme findes der stormlåse. Rullestilladser kommer med store justerbare hjul på 20 cm samt lovpligtige fodlister, mens hjulene på foldestilladser kommer på 12,5 cm. Det der giver et super stabilt stillads hos Custers, er at deres håndlister og diagonaler kommer i en kraftig rørdimension med en godstykkelse på 2,2 mm.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.