Master
Varemærke
(12)

Master

Master en producent af varmekanoner og affugter i højeste kvalitet til håndværk, byggeri, industri og landbrug. Alle deres maskiner er produceret i Europa og kendetegnet af effektive, driftssikre, økonomiske og støjsvage.
Hos Toolster har vi et stort program af Master varmekanoner, gasvarmekanoner, dieselvarmekanoner, infrarøde varmekanoner til konkurrencedygtige priser og hurtig levering.
Er du i tvivl om hvilken størrelse varmekanon der passer til dine behov, kan du på dette SKEMA se hvilken vi anbefaler.
Har du spørgsmål angående Master varmekanoner er du velkommen til at kontakte os så finder vi en løsning 97151500

Toolster har også et stort udvalg af professionelle affugter til udtørring af bygninger, materialer eller ved vandskader. Her kan vi lige ledes levere hurtigt og til konkurrencedygtige priser.
Kontakt os på 97151500 hvis du har spørgsmål til Master affugter.

Master har et meget stort program af varmekanoner SE HOVEDEKATALOG HER

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk