Sådan returnere du vare til Toolster

Sådan returnere du vare til Toolster

1. 30 DAGES FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet har forbrugeren 30 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til pakkepost eller anden fragtmand senest 30 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Toolster ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Toolster, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Toolster returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.


2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:

De kan nægte at modtage varen fra postvæsenet eller lade være med at afhente den i pakkeshop. I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsenet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til Toolster. Retur fragten modregnes på kreditnotaen.

De kan modtage varen fra postvæsenet og efterfølgende inden for de 30 dage, returnere varen til Toolster. I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerende varer er købt hos Toolster.


Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Toolster anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Toolster. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Toolster.


3. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Toolster skal være forsvarligt indpakket.

Toolster anbefaler, at varen returneres som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i transport systemet og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Toolster. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.


4. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Toolster, at De retter henvendelse på mail til info@toolster.dk eller på telefon 97151500.