Mærker

Her kan du finde dit favorit værktøjs mærke og se hvad Toolster kan tilbyde dig. Finder du ikke det du søger så kontakt os på 97151500 eller info@toolster.dk, så ser vi om ikke vi kan hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med salg af værktøj til håndværker og industri. Vi har derfor forbindelser mange steder og kan skaffe næsten alle typer værktøj.

Toolster.dk – stærkest i værktøj

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk