Her finder du alt til præcis opmåling - Kun den bedste kvalitet

Hvorfor bruge måleværktøj?


For at dit arbejde kan være pænt og professionelt udført at præcision vigtig. Men det handler ikke kun om udseende, men også holdbarhed. Vi har massere af måleværktøj, som kan hjælpe med nøjagtigheden i dit arbejder her.
At have det helt rigtige måleværktøj, der passer lige til den type måling man skal lave nu og her er virkelig vigtigt. Der er ikke noget værre end hvis ens projekt fejler fordi noget er skævt, for kort eller for langt fordi det ikke er målt.
Der findes efterhånden mange forskellige slags måleværktøjer og instrumenter. Hos Toolster finder du et bredt udvalg.
Måleværktøjet er vigtigt at bruge tid på, inden man går igang, når du har savet, boret eller skruet er det for sent at lave om på. Derfor er vigtigt at have det rigtige måleværktøj. Målene skal være de rigtige.

Hvad bruger man de forskellige typer måleværktøj til?


Skydelæren er til små ting, og den kan måle meget nøjagtig både indvendigt og udvendigt. Har man imodsætning brug for store mål skal man bruge en laserafstandmåler. Vinkel og tommestok er perfekt til opmåling og mærkning af træ og vægge. Ved større afstande kan et målebånd være ideel. Det kunne f.eks. være når du skal lægge fliser. Når fliserne skal lægge plan eller have en hældning som du går efter kan du bruge et vaterpas. Du kan se vores udvalg af vaterpas HER. Skal det være mere præcist kan du bruge et laservaterpas. Du kan se vores laservaterpas fra geoFennel HER.

Der er forskel på måleværktøj


Selvom man tænker at måleværktøj er et ret simpelt tool, er der stor forskel på måleværktøj. Både på pris og kvalitet kan svinge fra mærke til mærke. Hos Toolster sikrer vi dig høj kvalitet hver gang du handler hos os.
Måleværktøj- og instrumenter kan hjælpe dig i arbejdet, uanset om det er på vvs, tømrer, el, murer området. Eller måske skal du bare måle op til en hylde derhjemme. Hos Toolster har vi også prisgaranti. Finder du tilsvarende måleværktøj et andet sted matcher vi prisen.  

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare