Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Køb lasermodtager til alle rotationslaser og streglaser her . TOOLSTER

Vi har laser modtager bokse til alle typer af laser


Hos Toolster er vi eksperter i laser og modtager til laser. Vi lagerfører et kæmpe udvalg af lasermodtager til hurtig levering. Vi har lasermodtager i alle prisklasser fælles for dem alle er at det er kvalitets lasermodtager fra førende producenter af laser instrumenter. Vi har laser fra geo FENNEL, SPECTRA, Leica og Hultafors.

Få mere ud af din laser med en god håndsensorer


Med den rette laser modtager får du fuld udbytte af din rotorlaser eller linjelaser. Du kan udbygge laserens arbejdsområde med en modtager så du kan arbejde udover det område hvor laserstrålen kan se med øjet. De fleste modtager bokse til laser har en indstilling, hvor man kan indstille nøjagtigheden så den kan modtage laserstrålen i 3 niveauer. Fin, mellem og grov følsomhed. Det kan være meget belejligt alt efter opgavens præcision.

Laser modtager til linjelaser


Mange linjelaser og streglaser har en puls funktion som gør at laserstrålen pulser så den kan anvendes med en lasermodtager. Vi kan anbefale geoFENNEL Modtager FR 55-M som er en lille smart modtager der specielt udviklet til streglaser og linje laser.  FR 55-M kan både modtage røde og grønne laserstråler og er med modtager beslag så den nemt monteres på et modtager stadie eller lign.

Lasermodtager med mm visning i display


Når du skal vælge en lasermodtager til din rotationslaser er der nogle funktioner som du vil få glæde af hver gang du skal bruge den. Købe en laser modtager med et ekstra højt modtager vindue og mm visning i displayet. Så kan du nemt følge med i om du er over eller under niveau. Det er brugbart i mange situationer. En anden god feature er at købe en med dobbelt display, så du kan aflæse på både for og bagside af lasermodtageren.
Et godt bud på en lasermodtager med disse funktioner erHL 700 fra Spectra. Den er også utrolig hårdfør og egner sig til hård brug på byggepladsen. Den er desuden 100% vandtæt.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.