Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Ofte stillede spørgsmål


Hvad bruger man en lægtehammer til?
En lægtehammer bruges typisk i forbindelse med tagarbejde til at montere lægter eller spær. Kloen kan bruges til at trække lægterne til sig, skille brædder ad eller fuge ud med. Hammeren er desuden genial at gøre brug af, hvis pladsen er trang. Siderne på hammerhovedet er nemlig altid flade, og man kan derfor blot vende hammeren 90 grader og bruge siderne til at slå i med.

Hvorfor hedder det en lægtehammer?
Lægtehammeren har fået sit navn, da den er fremstillet til at slå lægter i. Den er derfor perfekt i forbindelse med tagarbejde. Selvom den minder om en kløfthammer, er der er alligevel forskel. Det ene ben på kloen er nemlig spidst. Man kan derfor bruge den til at trække bjælker og lægter til sig. Hammeren er et must have i enhver tømmers værktøjskasse.

Hvad vejer en lægtehammer?
Lægtehammeren er en rimelig tung hammer, selvom den har et relativt kort skaft. Du kan få en lægtehammer i flere forskellige størrelser, og derfor kan vægten også variere en smule. En lægtehammer vejer typisk mellem 750-1000 gram. Skal du slå store søm i, kan det være en fordel at vælge en af de tunge modeller, så sømmet lettere glider i.

Hvad koster en lægtehammer?
Prisen på en lægtehammer varierer alt efter model, mærke og materiale. Det er et ret simpelt stykke værktøj, og det behøver derfor ikke koste dig en formue. Hos Toolster finder du lægtehammer i flere forskellige prisklasser, og der er derfor en model til ethvert budget. Prisen spænder mellem alt fra 150 kr og op til 800 kr. De dyre modeller vil bruges ofte i erhverv.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.