Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer
geo-FENNEL Vægscanner FWS 80
Forventet levering 1-3 dage
geo-FENNEL Vægscanner FWS 80
Forventet levering 1-3 dage

Find kabler, rørene, metallet m.m. med Toolsters søgere

Med vores lægte- og materialesøgere behøver du ikke at lede længe efter dine ledninger, kabler eller rør. Vores metaldetektorer er oplagte til at finde større metalgenstande under jorden som skelpæle, brønddæksler, vandrør og lignende. Vores kabelsøger kan derimod finde ledninger, kabler og telefonkabler i jorden. Hvis du evt. kombinerer din kabelsøger med en signalgenerator, så kan du også finde kabler uden strøm. Kontakt os og få mere information vedrørende vores søgere, som vil gøre dit arbejde meget lettere og langt mere effektivt.

Signalgeneratorer effektiviserer søgning efter kabler


Det er ikke i alle kabler, der løber en strøm. Disse vil en kabelsøger umiddelbart ikke kunne finde selv, hvorfor det er nødvendigt med en signalgenerator. Denne er i stand til at generere et meget tydeligt højfrekvent signal, der overføres til kablerne, der søges efter. Efter dette vil det være muligt at lokalisere kablet med en kompatibel kabelsøger. Denne identificerer signalet og lokalisere kablet. På den måde kan du let finde det ønskede kabel.
Det kan eksempelvis være med LEICA Digicat 550, med hvilken du kan benytte en LEICA Digicat kabelsøger. Noget af det smarte ved en signalgenerator som denne er, at et signal kan sendes til et strømførende kabel, uden at det forstyrrer transmissioner i kablet.
Du bør være opmærksom på, hvad der medfølger købet af en signalgenerator. De fleste signalgeneratorer leveres inklusive krokodillenæb og jordspyd, som begge er dele, der er behov for, hvis du skal sende et signal til at søge efter ikke-strømledende kabler.

Vi har et bredt og alsidigt udvalg af kabelsøgere til dig


Vi forhandler flere forskellige typer af kabelsøgere fra de nævnte producenter. Kabelsøgerne adskiller sig fra hinanden på flere forskellige parametre. Først og fremmest adskiller dig sig fra hinanden i form af deres primære anvendelsesområde. Nogle modeller har eksempelvis følgende anvendelser:
 -Søgning efter nedgravede kabler eller kabler i vægge
 -Finde sikringer i faste installationer
 -Finde afbrydelser
 -Lokalisere utilsigtede kortslutninger i kabler og elektriske gulvvarmesystemer
 -Sporing af varme- og vandrør i metal
 -Nogle kan i samarbejde med en kompatibel signalgenerator estimere dybden af nedgravede kabler
Dette er de primære anvendelsesmuligheder for en kabelsøger. Der findes dog andre anvendelsesmuligheder, som nogle givne modeller vil kunne udføre.
Nogle modeller har små ekstrafunktioner, der udvider anvendelsesmulighederne, eller gør det lettere at bruge kabelsøgeren. Eksempelvis leveres nogle af enhederne med sender og modtager. På nogle af kabelsøgernes modtager sidder der en lille lygte, således det er muligt at arbejde i mindre belyste områder.
Samtidigt findes modeller, der enten kan benyttes til at finde spændingsførende kabler eller ikke-spændingsførende kabler. Nogle modeller vil kunne benyttes til at finde begge dele. For at finde de ikke-strømførende kabler skal der benyttes en signalgenerator. Valget heraf afhænger meget af, hvad du hovedsageligt skal benytte den til.

Erfaring og viden inden for kvalitetsværktøj


Vi har god erfaring og bred inden for kvalitetsværktøj, hvorfor vi også vil vide, hvad du har brug for i netop din situation. Det betyder samtidigt, at vi har udvalgt de bedste lægte og materialesøgere til dig, så du er sikker på kun at få de bedste produkter. Disse fakta vil samlet set give dig den fordel, at vi har mulighed for at kunne rådgive dig frem til den rigtige løsning for dig. Vi hjælper dig ud fra dine krav, behov og erfaringer, hvor vi vil finde den løsning, der bedst muligt kan svare sig i dit tilfælde. Med vores erfaring ved vi ligeledes, hvilken investering du bør gøre for at få det ønskede resultat.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.