Hultafors Universalkniv URZ
Forventet levering 2 - 4 dage
Hultafors Universalkniv URZ
Forventet levering 2 - 4 dage
Hultafors Håndværkerkniv HVK
Forventet levering 2 - 4 dage
Hultafors Håndværkerkniv HVK
Forventet levering 2 - 4 dage

Stort udvalg af knive


Hos toolster finder du 18mm klinger med rustfribehandling. Her er en pakke med 10 stk i sikkerhedsdispenser så man kun får et blad ud af gangen når knappen skydes frem

Du finder også isoleringsknive til at skære i alle former for isoleringsmateriale lavet i 50 mm kulstål. Samt knive til gulvlægning og multitool knive fra leatherman. Vores produkter er ergonomiske og vi har knive til både præcisionsarbejde og mere generel brug. Vores bræk-af knive er symmetriske designet så det kan bruges af både højre- og venstrehåndede.  

Om knivloven i danmark


D. 1 juli 2016 trådte en lov i kraft. Kun foldeknive med blad på 7 cm. maximum som ikke kan låses må bæres i offentlighed. Resten er lovlige men de må kun bæres til og fra brugssted. Det kan være arbejdspladser f.eks. Udover det må de kun bruges til værdige formål som f.eks. jagt, isolering, fiskeri, lager spejder osv.

Udover det kan det kræve tilladelse af politiet at bære andre typer af knive. Det gælder f.eks. hvis kniven er over 12 cm. Undtagelsen til denne regel er dog hvis det bruges i erhverv og kun bæres i den slags brug. Men hvis man f.eks. vil på jagt med en kniv der er over 12 cm til jagt kræver det en tilladelse.  

Du må altså gerne bære knive, også enhåndsbetjente foldeknive som en del af arbejde, eller fritidsopgaver som f.eks. samling af møbler, eller renovationsprojekter.  

Ting som knive beregnet til stød (også kaldes push daggers), kastestjerner- og økser er helt forbudt.

Hos toolster sælger vi kun lovlige knive.

Kniv er det mest essentielle værktøj


Kniven er måske vor menneskers mest enkelte og ældste redskab. Den har været hos os siden stenalderen. En knivs skarphed kan øges ved at slibe knivens æg. Romerne var faktisk dem der skabte de første lommeknive. Lommekniv gjorde det nemmere at transportere ellers tunge redskaber og knive for folk. I anden verdenskrig blev lommekniven standard udstyr for amerikanske soldater. Med andre ord har kniven været i vores lommer i mange år. I stigning i af vold har det gjort at meget lov har fjernet den derfra igen.

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare