Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Sådan sikrer du et sundt arbejdsmiljø på byggepladsen

Få bugt med det sundhedsskadelige støv når du arbejder


Man er efterhånden blevet opmærksom på at det meste støv som fremkommer under byggeri og renoveringer af huse er sundhedsskadeligt. Det er ikke kun som ført antaget asbest, PCB, skimmel og lignende som er skadelig for håndværkere.
Så der er god grund til at tænke over sit helbrede når man arbejder og der er uanset om arbejdet foregår udendørs eller indendørs.

Vælg en H-godkendt støvsuger, så er du helt sikker


Når det kommer til valg af støvsuger til byggestøv og til brug sammen med elværktøj(processug) er det sikre valg en H-godkendt støvsuger. Gør du det følger du arbejdstilsynets retningslinjer og su beskytter dig og dine kollegaer bedst muligt.
En H-godkendt støvsuger har et HEPA-filter som filtere de mindste partikler fra den beskidte luft. Det er disse partikler som kan fremkalde alvorlige sygdomme.
Udover HEPA-filteret har den også overvågning af luftgennemstrømningen af maskinen og hvis der forekommer ændringer af luftmængden, giver den en akustisk og en optisk alarm, så man kan reager på det og afhjælpe problemet.

Brug en effektiv luftrenser der hvor du støver


Brug en luftrenser på byggepladsen og minimere støvet der hvor det opstår. Bruger du mejselhammer eller diamantværktøj på en vinkelsliber kan du med stor effekt får styr på det sundhedsskadelige støv inden du får det i lungerne.
Ved meget på byggepladsen kan støv suges ud direkte via maskinernes udsugning, som eksempelvis ved slibemaskiner – hvilket dog ofte ikke er tilstrækkeligt. Dette kan suppleres med en professionel luftrenser.
En anden fordel ved at fange støvet der hvor det opstår er at der er langt mindre oprydning og rengøring på byggepladsen efter endt arbejde.

Byg en støvvæg og hold støvet på den rigtige side med en luftrenser


Se hvordan du nemt laver en effektiv støvafskærmning med en støvvæg og en luftrenser fra SILA her
Hos Toolster har vi professionelle luftrensere fra førende producenter som SILA og Husqvarna

Pumper til byggeri og anlæg – stort udvalg af entreprenørpumper


Der findes et pumper til mange opgave på byggepladsen. Hold udgravninger fri for vand med en effektiv entreprenørpumpe fra Toolster. Vi lagerfører et bredt udvalg af kvalitets dykpumper til både rent vand, smudsvand og slam.
Store vandmængder kan nemt og hurtigt fjernes med den rette dykpumpe. Kontakt os i dag for den rigtige løsning.

Find professionelle affugter til byggeri og skadeservice hos Toolster


En affugter er uundværligt redskab i de fleste byggerier i dag, da man med en effektiv affugter og den rette temperatur kan fremskynde udtørringen af nybyggeri betydeligt. Det er nødvendigt for at overholde de stramme tidsplaner som der er i moderne byggeri.
Bygger man i vinterhalvåret er det typisk nødvendigt at kombinere affugteren med en varmekanon så den mest effektive temperatur kan holdes.
En effektiv kvalitets affugter er også meget brugt inden for skadeservice og sanerings opgaver, hvor den efter en vandskade eller en oversvømmet kælder kan hurtigt hjælpe med at udtørre lokalerne inden der kommer givtig skimmelsvamp eller lign. Man kan også bruge en affugter til at blæse tør luft ind under et trægulv for hurtigere at kunne få fugten væk.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.