Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Professionel betonskæring med Husqvarna kapsav fra Toolster

Med en kapsav fra Husqvarna er du lige så godt kørende som de professionelle bore skære folk. De bruger nemlig K970 og K970 Ring dagligt og udføre store og små opgave hurtigt og sikkert. Husqvarna kapsave er utrolige driftsikre og effektive samtidig med at der er tænkt på brugervenlighed og komfort.

Kapsav på batteri. I 2019 kom der en 230mm kapsav til Husqvarnas batteri serie


Husqvarna har lanceret K535, en 230mm kapsav på batteri. Den er ideel til anlægs arbejde og støbe arbejde hvor man skal tilskære betonfliser, betonrør, armeringsjern og lign. Den vejer kun 3,5 kg og har en skære dybde på 76mm. Den er også god hvis man har skære opgaver indendørs, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at bruge benzindrevet værktøj.

Husqvarna ringsav K 970 Ring er en slider til dybe snit i beton og murværk


K970 Ring er en kompakt og stærk ringsav som har en skære dybde på hele 270 mm som gør den særdeles effektiv til udskæring af vindues huller og dørhuller samt skæring af skakt huller i betondæk. Der er tale om en let, kompakt og kraftfuld maskine med overlegen effekt-til-vægt forhold som der ikke findes andre maskiner.

Hold styr på støvet når du saver i beton og murværk


Når du saver med en Husqvarna kapsav har du mulighed for at save med vandtilførsel på klingen så du holder styr på skære støvet, som der udvikles i store mængder. Vil du slippe for skære slam har man på de fleste save mulighed for at montere en sugesål som med en kraftig støvsuger på monteret kan opsamle langt det meste af skære støvet. Og derved skåne dig selv og omgivelserne for sundheds skadeligt støv samt slippe for ekstra rengøring bagefter.

En god kapsav er kun god med den rette klinge


Det er vigtigt at man montere en ordenlig klinge på sin husqvarna kapsav eller Husqvarna ringsav så man for mest muligt ud af den og så man arbejder mest effektivt. Hos Toolster har vi et bredt udvalg af diamantklinger til kapsav på benzin og ringsave på benzin. HER finder du diamantklinger til beton, natursten, asfalt, murværk og meget mere. Har du special opgaver kan du kontakte os så hjælper vi med ar finde den rette klinge til dig.

Lav din benzin kapsav om til en vejsav eller gulvsav


Husqvarnas K970 kapsav kan også bruges til at skære præcise riller i beton gulve eller asfalt med en vogn til kapsaven. Hos Toolster kan vi skaffe KV kapvogn som er udviklet specielt til Husqvarnas håndholdte benzindrevne kapsave, så kan du nemt skære i lige linjer og i samme dybde med din Husqvarna kapsav. Designet er kompakt, og kapvognene kan let foldes sammen og transporteres.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.