Køb høreværn hos Toolster.dk


Yderligere er det muligt at få høreværn med bluetooth, så du kan snakke i telefon imens du arbejder. Det er derfor ikke nødvendigt at stoppe maskinen når telefonen ringer. Høreværnet holder nemlig alt støj ude, så du kan føre en samtale samtidig med at du fortsætter arbejdet. Dette er med til at give en langt mere effektiv arbejdsdag, da maskinen ikke nødvendigvis skal slukkes og tændes for flere gange i om dagen.

Skulle du have yderligere spørgsmål omkring høreværn, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97151500 eller mail info@toolster.dk så hjælper vi dig gerne.

Toolster – stærkest i værktøj

Kvalitets høreværn der kan meget mere end det sædvanlige


Et elektronisk høreværn med tætsluttende ørekopper, der holder støjen ude. Høreværnet har indbygget FM radio, så du har mulighed for at høre radio ude på arbejdspladsen mens støjen holdes ude. Funktionen medhør, som høreværnet også er udstyret med, gør det muligt at snakke i telefon uden det er nødvendigt at tage høreværnet af. Baggrundsstøjen bliver nemlig dæmpet, mens de svagere lyder som advarselssignaler og tale går igennem så kommunikationen ikke forringes. Desuden er medhør – og radiofunktionerne er kombineret. Elektroniske høreværn er også udstyret med bluetooth, så du kan tale i mobiltelefon, høre musik og radio mens den skadelig støj dæmpes. Yderligere er der en tovejsfunktion som gør det muligt at kommunikere på flere kanaler, det fungere ligesom en walkie talkie. Et godt eksempel på et elektronisk høreværn er fra Howard Light som kan ses HER


Opnå de bedste resultater og beskyttelse med dit høreværn


For at opnå det bedste resultat og sikre at høreværnet virker efter hensigten samt giver den bedste støjdæmpning, er det vigtigt at ørekopperne slutter tæt. Det anbefales derfor at man skifter tætningsringene 2 gange om året.  Du kan også forsyne dine tætningsringe med servietringe, som er yderst praktiske i snavsede og varme omgivelser. Et høreværn skal være komfortabelt at have på, så det er derfor vigtigt at vælge et som du føler dig bedst tilpas ved. Samtidig skal høreværnet dæmpe støjniveauet ned til ca. 70-75 dB. Det er nemlig forkert at vælge et høreværn, som dæmper så meget at man bliver isolereret fra sine kollegaers stemmer og advarselssignaler. Det ses nemlig ofte at man vælger at et høreværn der dæmper alt for meget. Støjbelastningen må ikke overstige 80 dB ifølge arbejdstilsynet, og ingen må udsættes for en støjbelastning på 85 dB på arbejdspladsen. Men det er vigtigt at huske på at der risiko for høreskader selvom den er under 80-85 dB, især hvis man udsættes for støj i over længere tid.

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare