Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Nilfisk højtryksrenser til et utal af formål


En god højtryksrenser er praktisk til ufatteligt mange forskellige formål og giver en vandstråle af rigtigt højt tryk - deraf navnet. Vandstrålen kan bruges til mange rengøringsopgaver og den vil effektivt vil fjerne skidt, snavs, alger og mudder. Med en Nilfisk højtryksrenser kan du blandt andet rengøre havemaskiner, bygninger, tage og køretøjer på ingen tid. Ved at indstille dysen på din højtryksrenser, kan du ændre strålens karakter, så den passer til opgaven.

Hos Toolster finder du et godt udvalg af forskellige højtryksrensere fra Nilfisk, der er alle er fremstillet i høj kvalitet. Nilfisk er leverandør af professionelle rengøringsløsninger og er en af de førende på verdensplan. Du er derfor sikret en højtryksrenser med lang holdbarhed og stor ydeevne, uanset hvilken model du vælger.

Der findes mange forskellige varianter af højtryksrensere, og der er derfor et par ting du bør overveje, inden du vælger model.

Mange varianter af højtryksrensere


Det store vandtryk som højtryksrensere afgiver, kan beskadige nogle materialer og kvaliteten af materialet bør derfor tjekkes inden højtryksrensning.

Højtryksrensere kommer i mange forskellige modeller, der hver passer til forskellige opgaver. En lille højtryksrenser er velegnet til mindre og lettere opgaver til privatbrug eller mindre erhvervsopgaver, mens en stor industri højtryksrenser kan klare daglige og krævende opgaver indenfor blandt andet transport- og fødevareindustrien, byggebranchen og landbruget.

Jo større vandtryk og jo kraftigere motor en højtryksrenser har, jo flere og større opgaver kan den varetage. Derudover kan du tage et kig på specifikationer som slangelængde, vægt og tilbehør inden du vælger model. Under hvert produkt kan du læse meget mere om de enkelte højtryksrensere og deres egenskaber.

Hedvandsrenser - højtryksrenser med varmt vand


En hedvandsrenser er en højtryksrenser med varmt vand, som vil være i stand til at fjerne selv meget genstridigt skidt og snavs. Varmt vand er mere effektivt når pletter, olie og snavs skal opløses og derfor vil resultatet med en hedvandsrenser også blive tydligere og mere dybdegående.

En Nilfisk hedvandsrenser kan afgive vand der er op mod 150 grader varmt, og er en optimal løsning til steder, hvor en koldtvandsrenser ikke kan følge med - eksempelvis til fjernelse af graffiti. Også hedvandsrensere kommer i flere forskellige varianter, der både inkluderer mindre og større modeller.


Ofte stillede spørgsmålHvad kan man bruge en højtryksrenser til?

En højtryksrenser kan bruges til et utal af forskellige opgaver og er velegnet til at rengøre alt fra bygninger, køretøjer, havemaskiner, tage og bunden af en båd. Der findes et stort udvalg af højtryksrensere, og ved at justere dysen kan du ændre på vandstrålen, så den passer til rengøringsopgaven.

Hvad bruger man en hedvandsrenser til?

En hedvansrenser bruges til rengøring af meget genstridige pletter og fjernelse af olier, fedt og snavs som ellers er næsten umuligt at få væk. En hedvandsrenser giver store rengøringsmæssige fordele, da den både kombinere varmt vand - helt op mod 150 grader - og et højt tryk som man kender det fra højtryksrensere.

Hvor kraftig skal en højtryksrenser være?

Hvor kraftig en højtryksrenser skal være, afhænger meget af opgaven du vil bruge den til. Jo højere tryk en højtryksrenser har, jo større og mere krævende opgaver kan den varetage. En højtryksrenser med et tryk på mellem 120 og 150 bar kan sagtens klare de fleste opgaver i hjemmet og hos mindre erhverv. Til de meget krævende rengøringsopgaver i industrien er 160-180 bar velegnet.  

Kan man højtryksrense fliser?

Du skal passe på med at højtryksrense fliser, da belægningen ovenpå fliserne kan risikere at tage skade af det høje tryk. Ønsker du at rense fliser med din højtryksrenser, kan du købe et specielt hoved, der kan regulerer trykket gennem dyser så fliserne ikke tager skade.

Er det godt at vaske bil med en højtryksrenser?

Højtryksrensere er oplagt at bruge til vask af bil, da den kraftige vandstråle effektivt vil fjerne mudder, skidt og snavs. Pas på med et alt for højt tryk, da det godt kan skade lakken. Selvom højtryksrenseren kan tage langt det meste skidt, vil det dog være en klar fordel også at tilkøbe en skumlanse til din højtryksrenser.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.