Fri fragt på ordre over 1000,-*
24 dage 21 timer 17 minutter
 
Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

 

Et drømmeland for den garvede håndværker


For dig der virkelig elsker det gode håndværk, og som har gjort det til en livsstil i sig selv af efterleve drømmen om at dyrke håndværkerfaget til det fulde, er det alfa og omega at have det rigtige værktøj.

Inden for Hikoki-elværktoej finder du alt det, du har brug for inden for elværktøj. Her er et lille udpluk af det Hikoki-elværktøj, som du finder gennem vores varesortiment hos Toolster:
  -  Skruemaskiner - du finder et stort udvalg af skruemaskiner med forskellige batteristørrelser. Ofte finder du kombinerede skrue- og boremaskiner i én og samme model.
  -  Borehamre - gå på opdagelse i vores store sortiment af borehamre, mejsel- og kombihammere.
  -  Vinkelslibere - find effektive vinkelslibere, der imødekommer ethvert behov.

Mange af Hikoki-elværktøj er akku produkter og anvender batterier. Det er en stor fordel at købe batteridrevet værktøj, da det giver dig en helt anden fleksibilitet og frihed, når du står og bruger maskinen.

Du kan købe to forskellige slags batterier til Hikoki-elværktøj:
  -  18V - deres oprindelige batteri, der egner sig til mindre og mellemstore opgaver.
  -  36V - deres nyeste batteri, der er dobbelt så kraftfuldt som den forrige udgave vil sikre dig et effektivt og grundigt arbejdsværktøj.

Få hjælp og vejledning til valget af dit næste produkt


Når du køber et Hikoki-elværktøj investerer du samtidig i et kvalitetsværktøj, der kan følge dig og hjælpe dig igennem de mange praktiske opgaver, du jævnligt møder i din hverdag. På den måde får du effektivitet og grundighed ind i dit daglige arbejde - noget, du vil sætte stor pris på.

Uanset hvilket Hikoki-elværktøj du beslutter dig for at købe, kan du altid få gode råd og vejledning forud for dit næste håndværkerkøb. Der er ikke de udfordringer, vi ikke kan løse, og i samarbejde med vores medarbejdere vil du uden tvivl få nogle gode input inden dit endelige valg af dit kommende værktøj.

Som en ekstra bonus får du altid helt op til 3 års garanti på dine produkter inden for 230V og akku-serien, og du er derfor altid sikret en god service hele vejen igennem. En høj garanti som denne er et udtryk for en kvalitetsvare uden lige.

Med alle de gode grunde til, hvorfor du bør anskaffe dig et Hikoki-elværktøj, må du snart være løbet tør for undskyldninger for, hvorfor du skal lade være. Giv dig selv lov til at give dig hen til denne fantastiske producent af elværktøj og gør et godt køb inden din nabo får samme idé.

Du vil aldrig fortryde et godt køb af et Hikoki-elværktøj.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.