RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
Forventet levering 1-3 dage
RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
Forventet levering 1-3 dage
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
Forventet levering 1-3 dage
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
Forventet levering 1-3 dage
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
Forventet levering 1-3 dage
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
Forventet levering 1-3 dage

Kæmpe udvalg af hæftepistoler fra Rapid - Hurtig levering til dig

Hæftepistoler til møbler


Hæftepistoler kan bruges til tuk at ombetrække møbler. Betrækket kan fastgøres med en god hæftepistol, hver enten det er stole, sofaer eller en skammel. Hæftepistolen er ligesom kontor hæftemaskinen, en maskine der skyder en klamme ud, som kan skyde gennem f.eks. papir og benene på klammen bliver så bøjet sammen så de får fat i bagsiden af papiret. Forskellen her er bare at den kan bruges til at skyde igennem hårdere materialer også. Det kunne f.eks. være træ eller stof. Her for klammen ikke nødvendigvis fat i den anden side af træet men de fæstner sammen.

Plastafdækning med en hæftepistol


Hvis man skal lave en afdækning af plast er en hæftepistol også genial. Det kan være afdækning til at undgå støv uden for et arbejdsområde, men det kan også være til et malerrum, så støv og skidt ikke kommer ind. Her kan man bruge plast og hæfte det fast på et skelet af træ.

Sæt hjemmebiografen op


Hvis du vil have en fuld hjemmebiograf derhjemme komplet med projektor, lærred og surround lyd, så kan du bruge en hæftepistol til at sætte et nyt lærred op. Med den kan du stramme stoffet helt ud så du ikke får grimme folder, kanter og krøller i dit billede.

Alle kan bruge en hæftepistol


En hæftepistol er måske noget af det nemmeste værktøj man kan bruge. Man skal ganske enkelt bare tage det materiale man ønsker at sætte fast på underlaget det skal side på, trykke ned med pistolen, og trykke.

Hæftepistol er lettere end at hamre


En af de store fordele ved at bruge en hæftepistol er at man ikke skal banke søm eller klammer fast selv med f.eks. en hammer. Det kræver man holder sømmet lige, og man risikere sømmet kommer skævt i. Herudover er det selvfølgelig også trættende for armen. Med en hæftepistol skal du bare trykke på en knap istedet.

Der er forskel på hæftepistoler


Hæftepistoler kommer i forskellige varianter. Nogle virker ved manuel håndkraft mens andre kører på strøm. Nogle er mere ergonomisk udformet end andre, så de er mere behagelige. Disse kan være en god idé at gå efter hvis de skal bruges i længen

Se vores udvalg af hæftepistoler


Hos toolster har vi både hæftehammere, manuelle og elektroniske hæftepistoler som f.eks denne. Vi har både i stål og plast, samt klammer i forskellige størrelser. Hos os får du kun højkvalitets high end produkter hvor prisen også er presset i bund. Ikke nok med det så har vi også prisgaranti, og matcher prisen hvis du finder samme produkt billigere et andet sted.

 

 

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare