Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Få professionelle gulvslibere fra Husqvarna og Eibenstock her

Med en af vores lækre og effektive gulvslibere kan du med lethed få skabt dig et rigtigt New Yorker-hjem med rå og polerede betongulve. Vi vil varmt anbefale Husqvarnas PG-serien, når det kommer til betonslibning. Deres serie af gulvslibere er utrolig effektive og nemme at betjene af både professionelle og gør det selv-folk. De arbejder roligt og kræver ikke det store i deres håndtering. De kan desuden også skilles ad, så du nemmere kan løfte dem op i din firmabil eller i en lejlighed på 4. sal.
Husqvarnas PG450 er den mest solgte model på vores webshop og er ideel til mindre og mellemstore opgaver med dens arbejdsbredde på 45 cm. Hvorimod modellen PG280 har en arbejdsbredde på 28 cm og derfor egner sig til små opgaver samt kantslibning, da den har et aftageligt sideskjold, så den kan slibe helt ind til væggen.
Eibenstock har også en utrolig effektiv serie, EBS, af betongulvsliber, som er ideelle til mindre opgaver samt kantslibning. EBS-serien er godt værktøj at have til efterslibning af gulvspartelopgaver, da du slipper for at kravle rund og belaste din knæ og ryg, og så giver de et smukt slutresultat.

Toolster forhandler kun kvalitetsværktøj for sande toolsters


Toolster har mere end 20 års erfaring med salg af værktøj og derfor besidder vi også stor viden på området. Vi bestræber os på at forhandle kvalitetsværktøj til fagfolk, gør-det-selv-folk og sande toolsters, der vil give det perfekte finish og slutresultat.
Hvis du er tvivl om, hvilken gulvsliber, du skal købe, eller hvordan du på bedste vis sliber dit betongulv, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan både ringe til tlf. 87 15 15 00, skrive i chatten i højre hjørne eller sende en mail til info@toolster.dk.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.