Find loddeværktøj og gasbrændere til tagpap samt loddebolte lige her

På Toolster.dk kan du med garanti finde dit næste loddeværktøj fra Sievert eller Weller til alle typer af lodning og varmearbejde, som vil gøre dit arbejde lettere og hurtigere udført. Derudover har vi også et stærkt felt af tagpapgasbrændere, der vil være oplagte ved lægning af isoleringspap, vejarbejde og lignende typer af opgaver. Er det en loddebolt, du mangler? Intet problem, tjek vores udvalg af koldhamret loddebolte i elektrolytisk kobber. Måske finder du det, du skal bruge i vores brede sortiment af værktøj.
Du kan finde et væld af gasbrændere i vores udvalg her på siden. Vi har brændere med spids, varmluft, cyclon, blødflamme, lodde, fladflammer, varmeskjold og i titanium. Dette alsidige udvalg af gasbrændere gør, at du kan finde netop den gasbrænder, som du lige står og mangler for at kunne udføre dit arbejde til perfektion. Dette gælder uanset, om du skal foretage afbrænding af maling, bådreparationer, kabelarbejde eller præcisionsarbejde.  

Toolster.dk – stærkest i værktøj


Hvad der gør os til de stærkeste indenfor værktøj er, at vi ved, hvad vores kunder gerne vil have. Dette afspejler sig også i vores nøje udvalgte sortiment af gas og loddeværktøj. Med mere end 20 års erfaring indenfor salg af værktøj kan vi spotte et godt stykke værktøj på flere kilometers afstand. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores værktøj eller øvrige produktsortiment. Uanset om værktøjet er til arbejde eller hobby, så vil vi med glæde hjælpe dig godt på vej.
Få nyheder og tilbud først!