Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Fugebund i mange størrelser til den perfekte fuge

Når du vil lukke en sprække med en fugemasse eller hvis du skal fuge mellem dørkarm og mur, skal du huske fugebagstop/fugebund. Uden bagstop kommer fugen nemlig ikke til at holde længe. Når en fugemasse er hærdet op, skal den fungere som en elastik der er spændt op imellem to flader. Hvis den sidder fast på mere end to flader vil den ikke kunne arbejde, når emnerne arbejder hver for sig ved fugt og temperatur udsving, og så vil fugen slippe på en af fladerne og blive utæt. En rund fugebagstop sørger for at fugemassen ikke klæber i bunden og giver fugen den perfekte form.

Ofte stillede spørgsmål


Hvad er fugebagstop?
Som navnet antyder bruges fugebagstop som bundstop til fugemassen. Det kan være hvis der er en stor sprække der skal fuges, eksempelvis ved et vindue eller en dør. Bagstoppet er en elastisk, rådbestandig og formstabil rund strimmel, som fås i flere forskellige størrelser og længder.

Hvilken størrelse fugebagstop?
Det er vigtigt at vælge den rette størrelse fugebagstop, så fugemassen har de bedste vilkår. Vælg en fugebagstop der er 2-3 mm større i diameter end selve mellemrummet, som den skal placeres i. Den runde form på fugebagstop, gør at fugemassen vil være tykkest i siderne, som sikre at den hæfter bedst muligt.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.