Fliseskæremaskiner
Varemærke
(2)
(7)

Fliseskæremaskiner

Skal der lægges fliser til et nyt hus, badeværelse, terrasse, indkørsel eller havegang, så skal der også kvalitets fliseskæremaskiner til og det finder du her hos Toolster. Vi tilbyder forskellige varianter inden for vådskærer, diamantsav og stenskæremaskiner og vi er også leveringsdygtige i dyksav til skinner.
Så tag et kig rundt her på siden og find den maskine, som skal have plads hjemme hos dig, så du kan skære fliser med millimeter præcision og stå tilbage med et helt skarpt resultat.

Hvis du sidder inde med spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 97 15 15 00 eller skrive en mail til info@toolster.dk.

Hvad er forskellen på en stenskæremaskine og vådskære?

En stenskæremaskine eller en diamantsav bliver brugt til at skære igennem mursten, granit og betonfliser, mens en vådskære derimod kan skære igennem keramiske fliser og klinker samt naturstensfliser. Vores vådskærer kommer med indbygget vandpumpe der pumper vand på diamantklingen for at køle den så den holder længere og for at det ikke skal støve. Tag et kig blandt vores fliseskæremaskiner og vådskære og find den maskine, som du skal have på din arbejdsplads, dit værksted eller lignende. Du vil skære dine fliser med præcision og stå tilbage med et skarpt resultat.
Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk