Varemærke
(8)

File

For at stå tilbage med et ordentligt resultat, er det vigtigt at finde den rette fil til opgaven.
Mangler du en fil, der kan file plane falder, skarpe hjørner, ansatser eller til at lave afgratning, så er ansatsfilen, den rette for dig. Skal du derimod file huller, hulkiler, konkave eller halv runde noter, så er rundfilen din fil. Eller er det båndsavklingen, rundsavsklingen eller rammesavklingen der skal skærpes, for så er det skærpefilen, du skal vælge.
Her hos Toolster tilbyder vi et bred udvalgt af file, så du kan finde den fil, der passer til netop dit projekt. Alt fra ansatsfil, firkantfil, halvrundfil, rundfil, skærpefil og sløjdfil til kabinerasp finder du her under kategorien File.

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk