Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Stort udvalg af Euro Shatal maskiner hos Toolster

Værktøj og maskiner til bygge- og anlægsbranchen


Hvis du arbejder i bygge- eller anlægsbranchen, ved du sikkert også, at arbejdet kræver noget bestemt udstyr for at kunne udføres på tilfredsstillende vis. Derfor kan du inden for Euro Shatal (mærke) finde flere forskellige maskiner og værktøj til netop arbejdet med byggeri. Du kan blandt andet finde:

  -   Glittemaskiner
  -   Pladevibratorer
  -   Jordlopper
  -   Jordstamper
  -   Fliseskærer
  -   Diamantsave

Det store udvalg af maskiner og værktøj fra Euro Shatal er for mange nødvendigt på arbejdspladsen, og Toolster kan levere udstyret direkte til dig på enten værkstedet eller byggepladsen, så du kan udnytte din tid bedst muligt.

Stort udvalg af pladevibratorer og glittermaskiner


Alt værktøj og maskiner fra Euro Shatal er desuden af den bedste kvalitet. Du kan samtidig finde et bredt udvalg af de enkelte maskiner at vælge imellem. Det gælder for eksempel, når det kommer til pladevibratorer. Her kan du nemlig finde pladevibratorer til forskellige priser, i forskellige vægtklasser og med forskellige pladebredder og slagstyrke. Det betyder, at du kan få pladevibratorer med en pladebredde fra 35 cm til 40 cm, ligesom at slagstyrken kan svinge fra 11 til 16 kN.

Også når det kommer til glittermaskiner, kan du finde flere modeller fra Euro Shatal. Du kan blandt andet få en glittemaskine med en gitterbredde på henholdsvis 62 cm og 92 cm. Det betyder, at der er gode chancer for, at du kan finde den glittemaskine og pladevibrator, som du har brug for til at klare dit arbejde på en god og kvalitetsbevidst måde.

Jordlopper og diamantsave fra Euro Shatal


Hvis du har brug for en diamantsav eller en jordloppe kan du hos Toolster også finde flere modeller at vælge imellem. Når du skal finde den helt rigtige diamantsav til dit arbejde, kan du for eksempel finde en sav med en klingediameter på 350 mm i omkreds, 105-210 mm i skæredybde og 600 mm i skærelængde. På den måde har du mulighed for at kunne klare langt det meste på arbejdspladsen.

Indebærer dit arbejde at stampe jord, kan du hos os også finde en kvalitets jordloppe fra Euro Shatal, der samtidig er nem at håndtere med kun én hånd. Når du skal udvælge den rigtige jordloppe, er det desuden vigtigt at være opmærksom på flere faktorer vedrørende værktøjet såsom de beskyttede motordele, den støjdæmpende funktion, den lette adgang til choker og ikke mindst, hvor høj stampehøjden er for at give en bedste komprimering.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.