ESSVE monteringsværktøj 110-150mm bredde. HDS
ESSVE monteringsværktøj 110-150mm bredde. HDS

ESSVE monteringsværktøj 110-150mm bredde. HDS

DKK 799,00
(DKK 639,20 ekskl. moms)
   På lager 1-3 dage
Antal
Varenummer: 7143
Eksklusivt resultat uden synlige skruer, sprækker eller splinter!
Nyt system gør skjult montage af terrasser og træbeklædninger til en leg – uden dupper eller mærkelige beslag. Med ESSVE Hidden Decking System (HDS) monteres skruen i siden af brættet ved hjælp af det tilhørende monteringsværktøj, specialskrue og -bits.  Slutresultatet bliver lige så holdbart som konventionel montering, men uden synlige skruer, sprækker eller splinter.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk