Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Kvalitet gennem mange år


I mere end 90 år har Eibenstock sørget for at lave godt kvalitetsværktøj til professionelle. Gennem tiden har de udviklet sig og lavet nye og bedre designs, der gør, at du også i dag kan finde de bedste maskiner her hos os.

Kompetent værktøj til de professionelle


En ting, Eibenstock vægter højt, er, at du som kunde kan finde noget godt værktøj, som du kan være helt sikker på, der fungerer, som det skal. Gennem de sidste mange år, har de skabt et navn, mange kan nikke genkendende til, og som har et godt ry blandt befolkningen.

Bredt udvalg af el værktøj


Eibenstock har designet og produceret mange forskellige slags værktøj, og vi har rigtig meget af det her på hjemmesiden. Du kan blandt andet finde alt fra en støvsuger til en diamantsav til en betonsliber, og disse findes også i flere forskellige prisklasser.

Noget, du bør overveje, når du leder efter Eibenstock værktøj på toolster.dk er, hvor meget dit nye værktøj skal kunne. Hvis du blot skal bruge maskinen en enkelt gang eller to, og du ikke behøver noget, der skal kunne alt for meget, er det måske ikke så relevant for dig at købe den nyeste og stærkeste model, mens det omvendt er en god idé at anskaffe det rigtige maskineri, hvis du skal bruge det på byggepladser eller til professionelle situationer på jobbet. Her kunne det være en idé at kigge på de mere robuste og kraftfulde maskiner fra Eibenstock. Herudover bør du også overveje nogle af følgende ting:

  -   Hvor ergonomisk skal maskinen være?
  -   Hvor meget sikkerhed og hjælp ønsker du?
  -   Hvor meget skal den kunne rent generelt?

For nogle er det meget vigtigt, at de maskiner, de bruger, er meget ergonomiske – altså behagelige at betjene, mens det for andre ikke betyder så meget. Dette er noget, du bør gøre op med dig selv, da det handler meget om, hvor lang tid du skal bruge din Eibenstock maskine.

Der er også mange, der ønsker at få en maskine, der hjælper dem meget, og som er meget sikker at bruge. Hvis du ønsker mere plads til at gøre tingene frit, bør du undersøge sagen nærmere for den enkelte maskine i vores produktbeskrivelser.

Det er også meget vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke ting din nye maskine skal kunne. Ofte kan de nyere modeller nogle ting, de lidt ældre ikke kan, og det er ingen undtagelse for Eibenstock. Nogle modeller er desuden designet specielt til at kunne håndtere større eller tungere mængder arbejde, mens andre er skabt til det lidt lettere arbejde.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.