Varemærke
(26)
Diameter
(4)
(1)
Filter type
(1)

Eibenstock

Eibenstock har lavet professionelt elværktøj til håndværkere siden 1919. De har været innovative og laver et bredt udvalg af kvalitetsværktøj, som gør dit arbejde nemmere, hurtigere og mere ergonomisk.
De laver rørværk i højeste kvalitet. Rørværket har en meget robust opbygning, så de tåler byggepladsens hårde liv.
Derudover har vi også vandskuringsmaskiner, som gør det nemmere og hurtigere at vandskrue større overflader, og som desuden modvirker skulderskader.

Så har vi også alligatorsave til afkortning med forskellige klinger til leca, gasbeton, porrebeton og lignende.
De laver mindre gulvslibere og betonslibere til afretning af betongulve.
Du kan selvfølgeligt også få baljeblandere, som bruges til blanding af fliselim og spartelmasser, samt murstensafkorter til hurtig og præcis afkortning af mursten.

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk