Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Hvem er Carhartt?


Historien bag Carhartt går mange år tilbage, faktisk så langt som 1889, hvor virksomheden blev grundlagt af familien Carhartt i USA. Mærket Carhartt er kendt for at skabe slidstærkt arbejdstøj af høj kvalitet og som primært er lavet af 100% bomuld. For mange har Carhartt været lig med kvalitetsarbejdstøj og et brand man helt automatisk har valgt at gå til, når man skulle have nyt workwear på arbejdspladsen.Arbejdstøj fra Carhartt Workwear


Er du på udkig efter nyt slidstærkt arbejdstøj? Så bør du tage et kig på det store udvalg du finder ovenfor. I udvalget finder du både carhartt arbejdsjakker, carhartt bukser, carhartt sweatshirts samt sko, hoodies, caps, huer, bælter, briller, sokker og meget mere. Hvis det er vigtigt for dig at dit arbejdstøj har en høj funktionalitet, god komfort og god kvalitet, så er du landet på den rigtige side. Carhartt er kendetegnet ved at være ekstraordinært slidstærkt og holdbart samtidig med, at det har et fedt design. Det fede design gør meget af tøjet anvendeligt i fritiden. Du vil derfor med garanti synes om vores udvalg af produkter fra Carhartt. Med arbejdstøj fra Carhartt får du den rette påklædning til dit arbejde. Du kan med fordel benytte dig af filtreringsmuligheden i venstre side, så du kan finde den del i den farve du leder efter.Carhartt udvider sortimentet


Selv om Carhartt er blevet kendt for deres fantastiske og stærke arbejdstøj, så er brandet i nyere tid blevet associeret med en anden type tøj som er blevet ganske populært specielt i Europa og Asien. Der er tale om en specielt linje kaldet Work in Progress, kort skrevet WIP. Her er tale om tøj, der henvender sig til skating og streetkulturen og dermed en noget anden målgruppe end virksomheden egentlig blev kendt for. Men siden 1994 er deres Carhartt WIP linje blevet tiltagende mere populært, og det er i dag blevet et meget populært mærke inden for skaterverdenen. Vi forhandler ikke WIP linjen hos Toolster, men vi har en masse andre produkter, som formentlig vil kunne dække mange af de samme behov.Carhartts produkter


Grundet Carhartts lange historie har de gennem årene produceret mange forskellige typer inden for beklædning, og vi er stolte af her på Toolster at kunne tilbyde et kæmpe sortiment. Produkterne er alle af høj kvalitet og vil kunne bruges igen og igen uden mærkbart slid. Tøjet er yderst slidstærk og er samtidig enormt behageligt at have på og med gode pasformer. I det store sortiment kan findes blandt andet caps, huer, bælter, bukser, shorts, t-shirts, hoodies, sweatshirts, skjorter, sko, jakker, vestre og endda hundeudstyr.

Er du til noget praktisk, måske varmt eller bare et cool look til hovedet, kan vi anbefale en tur ind i vores kategorier med caps og huer, hvor du kan finde f.eks. silvermine caps, caps med flapper til ørerne for mere varme, professional caps, caps med slidt look, caps med camouflage look eller bare generelt caps i mange forskellige farver. I vores huesektion er der et væld af forskellige farver og fælles for dem alle er, at de er meget behagelige og varme til de kolde vintermorgener.

Er du mere til skjorter har vi de mange praktiske, behagelige skjorter med "skovmandslooket" igen i mange forskellige farver og i øvrigt med prisgaranti. Eller måske du mangler en lækker t-shirt enten til under skjorten eller bare til de lidt varmere dage? Her gør Carhartt sig igen bemærker med at stort, flot udvalg, hvor mange både kan få t-shirts med logo påtrykt, eller man kan få dem mere plain i mange forskellige farver. Er du typen der går på jagt, har vi også t-shirts med camouflagefarver.Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver Carhartt?

Carhartt har siden 1889 fremstillet arbejdstøj i høj kvalitet. Tøjet er kendt for at have en ualmindelig høj slidstyrke, komfort, god pasform, holdbarhed og unik stil. Carhartt blev grundlagt med henblik på at fremstille arbejdstøj af højeste kvalitet. Senere blev mærket dog også kendt i hiphop- og skatermiljøet, da tøjet sagtens kunne klare et par ture på jorden.Hvorfor vælge Carhartt workwear som arbejdstøj?

Carhartt arbejdstøj er indbegrebet af slidstærkt materiale og høj kvalitet. Derfor bør du vælge Carhartt Workwear, hvis du ønsker arbejdstøj, du kan bruge i lang tid og som er modstandsdygtig overfor slid. Carhartt Workwear har samtidig et flot design og derfor kan du både arbejde med stil og bruge noget af arbejdstøjet i fritiden.Er Carhartt et godt mærke?

Carhartt er et utrolig godt mærke, når du eller dit firma står og mangler noget holdbart arbejdstøj. Med arbejdstøj fra Carhartt behøver du ikke se dig om efter nyt arbejdstøj før om lang tid. Det slidstærke materiale sikrer dig godt arbejdstøj hver dag. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, hvorvidt tøjet kan holde.Hvor kan man købe Carhartt workwear arbejdstøj?

Du finder et stort og bredt udvalg af Carhartt Workwear hos Toolster. Udvalget byder både på Carhartt jakker, t-shirts, bukser, sko og meget andet tilbehør. Du kan derfor med sikkerhed finde noget passende arbejdstøj til dit behov. Bestiller du inden kl 15.00 leveres din pakke til dig den næste hverdag.


 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.