Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer
AEG Gipsskrueforsats BTS-BSA
Bestillingsvare, forventet leveringstid 5 - 7 hverdage
AEG Gipsskrueforsats BTS-BSA
Bestillingsvare, forventet leveringstid 5 - 7 hverdage

Bore-/skruemaskine - et must have el værktøj


Når man taler el værktøj kommer man ikke udenom en god bore skruemaskine. Den er uundværlig, uanset om det er til brug i hjemmet eller til professionelle håndværkere. Du skal bruge langt færre krafter, og maskinen kan klare en lang række opgaver for dig.

En skrue boremaskine er, som navnet antyder, et multiværktøj, der både kan bruges til at bore og skrue med. Der er dog stor forskel på de forskellige modeller. Hver model har forskellige fordele og funktioner, og derfor er det også en god ide at overveje dit behov inden du køber.

Hos Toolster finder du et stort udvalg af bore skruemaskiner, som alle kommer fra anerkendte brands med stor erfaring indenfor elværktøj.

Du finder blandt andet skrue boremaskiner fra
Metabo
AEG
Festool
Fein
HIKOKI / Hitachi

Blandt et af de meget populære mærker er Metabo, som leverer højkvalitets elværktøj med fokus på innovation og teknologi. Med en Metabo boremaskine er du sikret en høj kvalitet og effektivitet, som vil komme til dig gavn i mange forskellige arbejdssituationer.

Du kan købe din akku bore skruemaskiner separat eller som el værktøjssæt, der indeholder flere maskiner eller et godt sortiment af bitz og andet tilbehør.

Akku boremaskine


I udvalget kan du finde en akku boremaskine, der passer perfekt til dit behov. Den store fordel ved en batteri boremaskine er fleksibiliteten og at du kan bruge den over alt, uden at have adgang til en stikkontakt. Batterierne er i dag så kraftige og godt udviklet, at de kan varetage en lang række opgaver uden problemer.

Sortimentet byder på forskellige typer og du kan både få en boremaskine med slag, en vinkelboremaskine og de mere klassiske modeller. En akku slagboremaskine er velegnet, hvis du skal bore i hårdere materialer som beton og metal, mens en vinkelboremaskine giver dig mulighed for at komme til steder, som ellers er næsten umulige.

Skruemaskiner til ethvert behov


Skruemaskiner letter mange skrue opgaver for dig, og du vil komme hurtigere i mål. Tag din akku skruemaskine med på farten og lad den klare de tunge skrueopgaver for dig.

Har du ofte problemer med at bitten smutter ud af din boremaskine, kan du gå efter en slagskruetrækker, som skruer på en unik måde, der forhindrer at dette sker. Vi tilbyder også gipsskruemaskine, som er effektivt og hurtigt til at sætte gipsvægge op.


Ofte stillede spørgsmålHvad er forskellen på en boremaskine og en skruemaskine?

Boremaskine og skruemaskine kan både være to forskellige maskiner, men kan også være kombineret i et multifunktionelt elværktøj - kaldet en skrue-/boremaskine. Den kan klare en lang række opgaver i hjemmet, men til hårde og større boreopgaver kan det være nødvendigt at gøre brug af en kraftig boremaskine med slagfunktion. Nogle skrueopgaver klares også bedst med en slagskruetrækker.

Hvad er akku boremaskine?

Akku kommer fra det engelske ord accumulator, som betyder genopladelige batterier. En akku boremaskine arbejder derfor hverken brændstof eller strøm, men på batteriet. De er som oftest mindre kraftfulde en end model med ledning, men du kan stadig udføre en lang række opgaver med dem. Til gengæld slipper du for en masse lednings bøvl og for altid at skulle være i nærheden af en stikkontakt.

Hvilken boremaskine skal jeg vælge?

Hvilken boremaskine du skal vælge, kommer meget an på dine behov og hvad du skal bruge den til. Akku boremaskiner kan varetage en lang række opgaver, men står du overfor tunge projekter og meget hårde materialer, kan de være en fordel at vælge en slagboremaskine med ledning, som ofte er mere powerfuld.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.