Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Enkeltnøgle eller nøglesæt?


Du kan finde flere forskellige slags unbrakonøgler fra Bondhus hos os. Det kan være fordelagtigt at overveje, hvorvidt du ønsker at købe en enkelt skruenøgle, eller om du ønsker at anskaffe dig et sæt. Hvis du ikke skal bruge din nøgle ofte, kan det være fordelagtigt blot at købe en enkelt, men hvis du allerede nu ved, at du kommer til at benytte flere slags nøgler i fremtiden, kan det være en god ide at købe et sæt med 7, 8, 9 eller 13 dele. Dog kan du købe enkelte nøgler i alt fra 1,5mm til 14,0mm, så du har stort mulighed for at købe de enkelte, du har behov for.

Hvis du overvejer et nøglesæt fra Bondhus, kan du også overveje, om det er vigtigt for dig, at dine unbrakonøgler er enkeltvise, så du kan tage en nøgle ud og stå med den alene, eller om du hellere vil have en samlet nøgle, hvor du blot kan fremhæve den nøgle, du skal bruge i øjeblikket.

Alle størrelser


Bondhus skruenøgler fås i flere størrelser. Uanset om du har behov for en nøgle på 2,0mm, 4,0mm eller 8,0mm kan du helt sikkert finde et sæt, der indeholder den. Der findes forskellige sæt, der har forskellige størrelser unbrakonøgler til forskellige priser.

Uanset hvilken type skrue du står og skal bruge en nøgle til, vil du sikkert kunne finde en nøgle fra Bondhus, der passer perfekt, og som samtidig er i en god kvalitet og derfor holder i mange år.

En praktisk ting, Bondhus også fører, er en unbrakonøgle med T-greb. Denne type nøgle er praktisk, hvis du har behov for at kunne nå en skrue et sted, hvor du ikke kan bruge en almindelig unbrakonøgle. Det kan eksempelvis være i et hjørne, hvor en normal unbrakonøgle ville støde mod en væg, et bordben eller lignende.

Unbrakoværktøj – hvad er det?


Unbrako bruges om den type skruer, der har en indvendig sekskant. Det betyder, at nøglen, du skal bruge for at fjerne eller stramme skruen, skal have en sekskantet form. Desuden findes skruerne i en masse forskellige størrelser, og derfor er det også vigtigt, at du har en god samling af unbrakonøgler fra Bondhus, så du altid er forberedt. Unbrakonøgler er ofte formet på den måde, at den bøjer i den ene ende – lidt ligesom et sugerør. Det gør det nemt for dig at komme til, når du skal stramme skruerne i dine møbler ordentligt.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.