Test af afstandsmålere

Afstandsmålere findes der utrolig mange forskellige varianter af og ikke mindst i forskellige prisklasser. Når du skal vælge afstandsmåler, afhænger det meget af hvilke afstande du skal måle og derfra kunne vurdere hvad den så skal kunne. Vores test af afstandsmålere skulle gerne give dig et indtryk af hvilken afstandsmåler der passer bedst til dine arbejdsopgaver og hvad der ellers findes af smarte funktioner som kan være uundværlige. Alle afstandsmålere er af samme gode kvalitet, men har flere eller mindre funktioner afhængig af hvilken man vælger.

PRISVENLIG KVALITETS LASER AFSTANDSMÅLER FRA LEICA

Har du brug for en enkel og let anvendelig afstandsmåler? Så anbefales Leica afstandsmåler Disto D1. Denne laser-afstandsmåler er både hurtig og pålidelig, så du hurtig kan få målt op. Den er udstyret med Bluetooth smart teknologi og er beregnet til indendørs opmålings- og dokumentationsopgaver. Med den gratis Leica DISTOTM Sketch app, som er hurtig at hente, er det et ideelt link mellem Leica afstandsmåler Disto D1 og en smartphone eller tablet. Med denne app giver det dig mulighed for at lave skitser og billeder med meget præcise dimensioner. Det optimale ved app’en er at du efterfølgende kan sende dine skitser og billeder direkte til kontoret eller hjem til egen mail. På den måde bliver arbejdsprocessen meget hurtigere og enkel, og du kan hurtigt komme videre til næste opgave. Denne afstandsmåler måler afstande fra 20 cm og op til 40 m.

Leica afstandsmåler Disto D1 findes HER

KVALITETS LASER AFSTANDSMÅLER MED FLERE FUNKTIONER

Mangler du en afstandsmåler der kan lidt mere end standarden og måle helt ned i de små cm.? Leica afstandsmåler Disto D2 New er den helt rigtige laser at gå efter i dette tilfælde. Denne laser-afstandsmåler er lille og handy, og er samtidig udstyret med Bluetooth smart-teknologi. Den er ideel til en lang række indendørs opmålings- og dokumentationsopgaver. Med app’en Leica DISTOTM Sketch, som er gratis at hente, kan du hurtigt og nemt koble afstandsmåleren op med din smartphone eller tablet. App’en giver dig også den mulighed at lave skitser og billeder med præcise dimensioner, som du bagefter let og hurtig kan sende til dig selv eller tilbage til kontoret. Arbejdsprocessen bliver dermed hurtigere og enklere. Denne afstandsmåler måler afstande helt ned til 5 cm og op til 100m, og har en hukommelse med plads til hele 10 målinger. Leica afstandsmåler Disto D2 er også udstyret med et udklappeligt endestykke, som er med til at give en præcis måling fra hjørner. En god og lækker funktion som afstandsmåleren også bliver leveret med, er Pythagoras funktionen så du kan måle hældningen på f.eks. et tag. Denne afstandsmåler er især egent til arkitekter, landmålere, ejendomsmæglere, elektrikere, VVS-installatører, køkkenmontører, gulvlæggere, energikonsulenter og tømrere der opsætter gipsvægge.

Du finder Leica afstandsmåler Disto D2 New HER

LÆKKER OG ROBUST LASER AFSTANDSMÅLER MED SANS FOR DETALJEN

Leica Distio X3 afstandsmåler er for dig der ønsker at din afstandsmåler kan mere end det sædvanlige, end bare en helt almindelig standard afstandsmåler. Afstandsmåleren her kombinere innovative måleteknologier med et site-proof design og enkelt brugerinterface. For at gøre den ekstra robust og holdbar, er den pakket ind i massiv gummi som giver en solid beskyttelse af afstandsmåleren. Den kan endda tåle at blive tabt fra op til 2 meters højde. Du kan også tage den under rindende vand når du skal rengøre den, da den har en beskyttelsesklasse IP 65 som også medvirker til at den kan tåle vandsprøjt og støv. Lecia Disto X3 er udstyret med en hældningscensor og har en kombination af afstands- og hældningsmåling, som giver dig den mulighed at du kan bestemme horisontale afstande med stor præcision. En smart funktion på afstandsmåleren gør det muligt at læse på displayet fra alle vinkler, da den er udstyret med et drejbart display. Med Leica DISTOTM Sketch app, som kan connecte din afstandsmåler med din smartphone og tablet, er der mange flere funktioner tilgængelige men du skal være opmærksom på at nogle af dem kræver et abonnement. Alt i alt er Leica Disto X3 afstandsmåler en super godt valg, hvor du får en god solid afstandsmåler for pengene.

Du kan se Leica Disto X3 afstandsmåler lige HER

ULTIMATIV LASER AFSTANDSMÅLER UDOVER DET SÆDVANLIGE

Mangler du en afstandsmåler som skal kunne klare mange forskellige arbejdsopgaver til præcision selv på længere afstande? Så er det klart Leica laserafstandsmåler Disto X4 du skal have øje på. Denne afstandsmåler er yderst robust, som er beskyttet af massiv gummi og dermed også tåler et blive tabt fra op til 2 meters højde. Beskyttelsesklasse IP 65, som afstandsmåleren har, gør at du kan tage den under rindende vand når du skal rengøre den, og den tåler både vandsprøjt og støv uden at det giver problemer. Den er udstyret med en afstands- og hældningsmåling kombination så du kan bestemme de horisontale afstande med stor præcision samt afstandsmåleren er udstyret med hældningscensor og Smart room. En smart lille detalje gør det muligt at læse på displayet fra alle vinkler, da den er udstyret med et drejbart display. Den ultimative funktion på Leica afstandsmåler Disto X4 er at den er udstyret med et Pointfinder kamera. Med kameraet kan du meget nemmere sigte mod objekter som er længere væk i høj solskin. Selvom du ikke ville kunne se laserprikken, vil det blive vist tydeligt på det store farvedisplay. Som ekstra tilbehør kan du også tilkøbe fodstykket DST 360, så kan lave endnu mere præcise målinger. App’en Leica DISTOTM Sketch kan connecte afstandsmåleren til din smartphone eller tablet, og hurtigt få sendt dataene til kontoret eller hjem. Ved køb af et abonnoment i app’en, er det muligt at benytte sig af endnu flere funktioner.

Leica laserafstandsmåler Disto X4 findes HER

LILLE OG HANDY LASER AFSTANDSMÅLER TIL DE MEST BASALE ARBEJDSOPGAVER

Leica afstandsmåler Disto D110 er så lille at du have den i din lommer, og er den første laser-afstandsmåler der har Bluetooth smart-teknologi. Den kan måle de mest basale opgaver, og er nem at tage frem og begynde sin opmåling. Afstandsmåleren er udstyret med enkle funktioner, som gør den kan bruges af alle uden besvær. Den er god uanset om du bare skal have et hurtigt overslag over et materialeforbrug eller hvis du eksempelvis er i gang med et renoveringsprojekt. Det er muligt at connecte afstandsmåleren med din smartphone eller tablet via den gratis Leica DISTOTM Sketch app, som gør at du kan lave forskellige tegninger og dokumentere dine målinger med billeder. Denne lille og handy afstandsmåler kan måle afstande fra 20 cm og op til 60 m, og er egnet til indendørs brug.

Du kan se Leica afstandsmåler Disto D110 HER