Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Skal jeg vælge Easyjet eller Powerjet blæselampe?

De største forskelle på Easyjet eller Powerjet blæselamper er at Powerjet kan bruges i alle vinkler og retninger uden at flammen ændre sig. Altså 360º bevægelighed. Man har desuden muligheden for at skifte brænder hoved på Powerjet så man har den ønskede flamme. Vil man arbejde man hænderne fri kan man også låse kontakten så den brænder kontinuerligt.

Stort udvalg af Sievert PowerJet blæselamper hos Toolster


Powerjet er det mest fleksible håndholdte blæselamper til professionelle eller hjemme brug. Med mange unikke egenskaber kan disse blæsere bruges til lodning, blød lodning, varmekrympning, opvarmning og demontering. Der er mulighed for at udskifte brændere, der er lette at skifte mellem via click system. Powerjet blæselampe er med piezo tænding og mulighed for at låse aftrækkeren for kontinuerlig brænding så du har hænderne fri. Den har også Anti-Flare som gør at den kan bruges 360 grader rundt uden at flammen ændre sig.
Systemet kan bruges med flere typer gas, herunder propan, butan, propan/butanblanding, Ultragas, MAPP® og Ultramapp til ekstrem varme.

Heavy duty blæselampe fra Sievert - MetalJet


Metaljet er den kraftige blæselampe til heavy duty brug i industri og håndværk. Den har en meget pålidelig automatisk piezo tænding (op til 30000 antændelser). Anti-Flare funktion som gør det muligt for brænderen at fungere i alle positioner 360 grader rundt uden at flammen ændre sig. Nem udskiftning af dyser med smart click system. Metaljet fra Sievert kan bruges med Ultramapp, men også egnet til brug med propangas med tryk på 2,0 bar.

EasyJet - billig kvalitets blæselampe fra Sievert


Easyjet blæselamper fra Sievert er pris gunstige kvalitets blæselamper til håndværkere og seriøse gør-det-selv folk. De er udstyret med piezo tænding for nem antænding af gassen. Udviklet opgaver som blød lodning, løsnelse af bolte, stripping af maling, antænding af bål eller grill samt madlavning. De leveres med 16mm brænder hoved.

Gasbrænder med flere egenskaber


En gasbrænder er yderst brugbar, og kan endda bruges til madlavning. Vi kender alle sammen den klassiske Créme Brulée med sin sprøde og knasende skorpe. Denne knasende skorpe er kommet til ved hjælp af en gasbrænder. Der findes dog mange andre retter, hvor man kan benytte sig af en gasbrænder og få den her sprøde skorpe. Det kan f.eks. være en tomat eller noget mozzarella-ost, man ønsker at få den her brændte skorpe som også giver maden en helt andens smagsoplevelse end den sædvanlige man kender til.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.