Nedtælling til Black Friday 2020


I ugerne op til Black Friday vil vi komme med ugentlige tilbud, som vil blive frigivet herunder. 

Sååå STAY TUNED! DET BLIVER VILDT


Black Friday

Black Friday er nok årets største dag når det gælder shopping. Hos Toolster fejre vi også Black Friday og for dig betyder det mange gode tilbud og lave priser. Vi tæller ned til Black Friday og glæder os til den kæmpe fest, der kommer tilbage år efter år. 

På Black Friday har du mulighed for at få købt julegaverne til en ekstra skarp pris, så hvorfor ikke benytte sig af de gode tilbud. Hos Toolster er der rig mulighed for at finde julegaver til gør-det-selv-typen eller måske til dine medarbejdere, som fortjener et godt stykke værktøj.

Du kan selvfølgelig også forkæle dig selv, med det værktøj du længe har drømt om. Hold øje med vores shop, sociale medier og nyhedsbreve, så du ikke går glip af alle de gode tilbud. 


Black Weekend 

Black Weekend er en forlængelse af det sorte fredags-koncept. Black Weekend afholdes weekenden efter Black Friday, så festen og de mange gode tilbud, fortsætter derfor hele weekenden. Du behøver derfor ikke skynde dig om fredagen, da vi også vil forkæle dig med gode tilbud hele weekenden.

Vil du også have alle de gode Black Friday tilbud? Så hold øje med vores sociale medier, hvor vi løbende løfter sløret for alle de gode tilbud. Vil du have rabatterne i indbakken så tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag! 


Cyber Monday 

Cyber Monday er dagen for online handel og falder altid mandagen efter Black Friday.

Oprindeligt er Black Friday tiltænkt den fysiske handel, mens Cyber Monday er tiltænkt online handel. Dette har vi dog kludret lidt sammen i Danmark, da butikkerne holder både fysisk og online tilbud på begge dage. På trods af Black Fridays store opmærksomhed, bliver Cyber Monday mere og mere populært. 

Hos Toolster holder vi selvfølgelig også Cyber Monday, så du kan få købt de sidste julegaver med rabat. Husk at hold øje - måske der er noget på tilbud, du ikke kan undvære.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev mens du venter og hold dig opdateret

Få nyheder og tilbud først!

Indkøbskurv

 

 Hurtig levering

 30 dages returret

 

 Prisgaranti på alle vare