Køb Blåkläder arbejdstøj med prisgaranti hos TOOLSTER

Arbejdstøj til alle formål


Det er ikke kun vigtigt at have muligheden for at kunne købe arbejdstøj, det er er også vigtigt, at du har muligheden for at købe præcis den type arbejdstøj, du har behov for. Vi fører mange forskellige slags arbejdstøj fra Blåkläder her på webshoppen, så du kan finde lige det, du har behov for. For eksempel har vi håndværkerbukser, til dig, der har behov for masser af lommer og et par bukser, der sidder behageligt. Samtidig har vi også vindtætte softshelljakker fra Blåkläder, der er gode, når du går rundt udenfor i vind og blæst.

Føl dig sikker og godt tilpas på arbejdet


Hos os finder du også tøj, der ikke bare sidder behageligt og beskytter dig fra vind og vejr men også tøj, der gør det mere sikkert for dig at udføre dit arbejde. Vi tilbyder håndværkerbukser og jakker med gul refleks fra Blåkläder, der gør det meget nemt at se dig, selv når det er mørkt.

Det er også essentielt, at du føler dig tilpas, når du skal udføre dit arbejde. Ellers kan det være svært at fokusere på det arbejde, du skal udføre. Derfor finder du også undertøj fra Blåkläder, der er rigtigt godt til dig, der bruger meget tid udendørs eller i kolde temperaturer, og som derfor har brug for en smule ekstra isolering. Vi har et bredt udvalg af lange underbukser, tykke strømper og undertrøjer i uld, der gør dit arbejde til en nydelse. Det er vigtigt ikke at fryse, når du arbejder udenfor, og derfor kan det også kun anbefales, at du anskaffer dig nogle gode stykker tøj, der holder på varmen samtidig med, at de holder vinden og vandet ude.

Knæpuder må ikke glemmes


En vigtig ting, mange måske glemmer, når de skal arbejde, er at finde nogle ordentlige knæpuder. Hvis du bruger meget af din arbejdstid på knæene, er det meget vigtigt at sørge for, at dine knæ er beskyttet mod den hårde jord. Derfor går det heller ikke blot at bruge de billige knæpuder, der let går i stykker eller bliver slidte hurtigt – du har behov for knæpuder fra Blåkläder, der kan holde i lang tid, og som sørger for, at du ikke får skader, der kan være direkte utålelige at skulle håndtere, på knæene. Blåkläder har desuden sørget for, at knæpuderne ikke bare beskytter dine knæ, men at du samtidig sidder behageligt, mens du arbejder.

Vær synlig på arbejdspladsen


Blåkläder går meget op i beskyttelse, og derfor er det vigtigt at du kan blive set på arbejdspladsen. HIGH VIS serien sørger for at du altid er synlig, både dag og nat. På alt deres arbejdstøj i serien er der reflekser så du kan blive set.  De brede refleksløsninger på skuldrene gør at du kan blive set fra alle vinkler, selv når du bøjer dig ned. Blåkläders HIGH VIS serier findes i farverne gul, orange og rød. Arbejdstøjet fra HIGH VIS serien er desuden certificeret i henhold til standarden EN ISO 20471.

Få nyheder og tilbud først!