Køb Blåkläder arbejdstøj med prisgaranti hos TOOLSTER

Er du på udkig efter komfortabelt og slidstærkt arbejdstøj kommer du ikke uden om Blåkläder arbejdstøj. Hos Toolster har vi billig arbejdstøj fra Blåkläder, men selv om arbejdstøjet er billigt går det ikke ud over kvaliteten. Blåkläder er kvalitets arbejdstøj som er udviklet for den bedste pasform og slidstyrke.
Har du brug for større mængder at arbejdstøj eller finder du ikke den model du er på udkig efter kan du kontakte Toolster på 97151500 eller info@toolster.dk så finder vi en løsning til dig.

Vær synlig på arbejdspladsen


Blåkläder går meget op i beskyttelse, og derfor er det vigtigt at du kan blive set på arbejdspladsen. HIGH VIS serien sørger for at du altid er synlig, både dag og nat. På alt deres arbejdstøj i serien er der reflekser så du kan blive set.  De brede refleksløsninger på skuldrene gør at du kan blive set fra alle vinkler, selv når du bøjer dig ned. Blåkläders HIGH VIS serier findes i farverne gul, orange og rød. Arbejdstøjet fra HIGH VIS serien er desuden certificeret i henhold til standarden EN ISO 20471.

Beskyt dine knæ med knæpuder fra Blåkläder


Det er ubehagelig for langt de fleste mennesker at sidde på knæ, og yderst anstrengende i de erhverv hvor du bevæger dig rundt på knæ. Det er derfor vigtigt at passe på sine knæ og benytte sig af knæpuder. Blåkläders knæpuder findes i fire forskellige modeller, som hver har sin effekt. 2027 modellen er ekstra formbar og beskytter mod skarpe genstande. Indesider er blød, som giver komfort til knæet. Arbejder du på knæ i længere tid er modellen 4008 lavet i et tykt gel materiale og er CORDURA forstærket. Den beskytter yderligere mod gennembrydning af søm. Modellen 4018 giver ekstra støtte og beskyttelse, idet det er en længere knæpude. Den er god under længevarende siddende arbejde . En hel almindelige standard knæpude er model 4000, som er i skumplast og beskytter dine knæ hele dagen.  

Få nyheder og tilbud først!