Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Arbejdstøj til alle formål


Har du brug for arbejdstøj som er slidstærkt og funktionelt? Arbejder du f.eks. som tømrer, mekaniker eller håndværk? Så Bläkläder det helt rigtige arbejdstøj, hvor der er tænkt på ekstra egenskaber som løse sømlommer og Cordura®, som er ekstra forstærkning af lommer og knæ. Er dit arbejder langt mere med service af gøre som f.eks. på er lager eller pedel, har Bläkläder også det helt rigtige. Her findes der nogle modeller, hvor der er lagt mest vægt på bevægeligheden og komforten. Desuden findes der også arbejdstøj i vind- og vandtæt materiale som er åndbart, så du er klar til at arbejde ude i al slags vejr.

Arbejdstøjet fra Bläkläder er også anvendeligt til fritidsaktiviteter og hobbyer. Bläkläders handsker er f.eks. også helt ideelt til havearbejde og til skiferien kan du nemt gøre brug af undertøjet. Det er undertøj som har fugttransporterende og temperaturregulerende egenskaber, som gør din skiferie meget lunere.

Hvordan er Blåkläder i størrelsen?


Størrelsen på arbejdstøj kan variere lidt afhængig af hvilket mærke du køber. Inde på hvert stykke tøj fra Bläkläder finder du en størrelsesguide, som hjælper dig med at vælge den rigtige størrelse. Det er nemlig vigtigt med den helt rigtige størrelse, så arbejdstøjet sidder rigtigt og ikke er ubehageligt at have på. Du finder størrelsesguiden lige her

Knæpuder må ikke glemmes


En vigtig ting, mange måske glemmer, når de skal arbejde, er at finde nogle ordentlige knæpuder. Hvis du bruger meget af din arbejdstid på knæene, er det meget vigtigt at sørge for, at dine knæ er beskyttet mod den hårde jord. Derfor går det heller ikke blot at bruge de billige knæpuder, der let går i stykker eller bliver slidte hurtigt – du har behov for knæpuder fra Blåkläder, der kan holde i lang tid, og som sørger for, at du ikke får skader, der kan være direkte utålelige at skulle håndtere, på knæene. Blåkläder har desuden sørget for, at knæpuderne ikke bare beskytter dine knæ, men at du samtidig sidder behageligt, mens du arbejder.

Vær synlig på arbejdspladsen


Blåkläder går meget op i beskyttelse, og derfor er det vigtigt at du kan blive set på arbejdspladsen. HIGH VIS serien sørger for at du altid er synlig, både dag og nat. På alt deres arbejdstøj i serien er der reflekser så du kan blive set.  De brede refleksløsninger på skuldrene gør at du kan blive set fra alle vinkler, selv når du bøjer dig ned. Blåkläders HIGH VIS serier findes i farverne gul, orange og rød. Arbejdstøjet fra HIGH VIS serien er desuden certificeret i henhold til standarden EN ISO 20471.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.