Bessey har alt inden for spændeværktøj til håndværk og industri

Toolster lagerføre et bredt udvalg af Bessey´s utrolige program af innovative skruetvinger. Der er tale om spændeværktøj fra øverste hylde. Det er gennemtænkt tysk design og kvalitet. Gør din arbejdsdag nemmere med gode spændeværktøjer fra Bessey.

Toolster er din online forhandler af Bessey skrutvinger

Bessey pladespænder er perfekt til at lave præcise bordpladesamlinger med


PS-55 og PS-130 fra Bessey er unikke pladespænder til at fin juster bodpladesamlinger med. Det er 2 sugekopper som kan justeres i begge retninger  så du kan trække samlingerne helt sammen. Du kan også justere bordpladesamlingen i højden så pladerne flugter 100% i højden.

Maskinspænder fra Bessey er perfekte på værkstedsbordet


Vi lagerføre et bredt udvalg af masskinbordspænder fra Bessey. De er perfekte til at holde emner fast på arbejdsbordet når du arbejder. De fås i mange forskællige udførelser så der er helt sikkert en som passer til dine opagaver.

Skruetvinger med stor udladning


Har du brugfor at spænde store emner eller spænde langt inde på et emne har vi skruetvinger med en udladning på helt op til 60cm/600mm. Alle sammen i Besseys kendte kvalitet.

Genial 3. hånd hjælper dig med at holde imens du montere


Bessey loftstøtte er et smart hjælpene hånd når du skal monter troldtekt plader, loftforskalle mm. Loftstøtten fås i tre længder som alle kan justeres i længden med en hånd samt finjusteres i højden ved at dreje på den. De kan bære 60 kg og er utrolige stabile. Den bliver hurtigt din "stille" arbejdsmakker da den har uanede anvendelses muligheder.

Vil du have kvalitets skruetvinger der holder -Køb BESSEY


Er du på udkig efter de bedste skruetvinger kan du trygt køb skruetvinger fra Bessey da der er tale om tyske kvalitets skruetvinger som er produceret af de bedste materialer og er udviklet så de er yderst brugervenlige og til at kunde holde til hårdt professionelt arbejde inden for industri og håndværk. Du får den bedste spændekraft uden at du skal bruge dine krafter.

Finder du ikke en skruetvinge som passe til dine opgaver kan du kontakte os på 97151500 eller info@toolster.dk så hjælper vi med at finde en skruetvinge som klare dine opgaver.

Toolster er din online håndværkerbutik
Få nyheder og tilbud først!