Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Benzindrevne maskiner til ethvert projekt


Hos Toolster finder du benzindrevne maskiner i mange forskellige udgaver, som er særligt velegnede til større opgaver på byggepladser og til anden professionelt brug i flere forskellige brancher.

Vores udvalg af benzindrevne maskiner kommer fra anerkendte mærker, og der er ikke gået på kompromis med kvalitet eller effektivitet. Vi tilbyder blandt andet kapsav benzin, gulvsave, pladevibrator, planafretter og meget mere.

Kraftfulde maskiner i top kvalitet


Euro Shatal TC63 er en jordloppe/jordstamper, som er meget alsidig at bruge. Med en bredde på kun 36cm, er den let at komme rundt med i en udgravning. Løfteøjet i toppen gør det nemt at løfte jordstamperen op og ned ad udgravninger.

Vi har også et stort udvalg af bjælkeafretter, bjælkevibrator, vådafretter og planafretter fra Lievers. Lievers er førende på området for afretning af beton og lave funktionelle afretter som er udviklet til dagligt brug på byggepladsen.

Skal du skære i store emner af beton, stål eller asfalt har du brug for en kraftfuld og driftsikker benzin kapsav. Her kommer du ikke uden om Husqvarna. K760 og K970 forener driftsikkerhed, ydelse og komfort i en højre enhed.

Toolster er desuden leveringsdygtige i ringsave, glittemaskiner, motorpumper, generatorer, vejsave, gulvsave og meget mere.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål


Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvilken model der løser dit behov bedst? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan gøres på mail info@toolster.dk eller på telefon 97151500. Vi er klar til at give rådgivning inden for alle benzindrevne maskiner.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.