Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer
FESTOOL Arbejdslampe DUO-Plus DK SYSLITE
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)
FESTOOL Arbejdslampe DUO-Plus DK SYSLITE
Forventet levering 2-5 dage (forhør inden bestilling)

Stort udvalg af arbejdsbelysning


De fleste opgaver bliver lettere, når belysningen er i orden. Her hos Toolster kan du finde arbejdslamper til ethvert formål og til ethvert behov - både udendørs og indendørs. En arbejdslampe kan være uundværligt når du maler og det trækker ud på de sene aftentimer. Andre gør det selv projekter kan ligeledes kræve god belysning.

Udendørs arbejde kan ligeledes kræve ordentlig arbejdsbelysning. Mange af arbejdslamperne du finder her på siden har en IP-klassificering høj nok til, at de sagtens vil bruges udendørs. En IP-klassificering fortæller noget om, hvor modstandsdygtig arbejdslampen er overfor støv og vand. Du kan for eksempel vælge en Scangrip Arbejdslampe NOVA 3K 3000 lumen, hvis du vil have mulighed for både at arbejde inde og ude.Arbejdslamper og -belysning til ethvert gør-det-selv projekt


Gør det selv projekter bliver ofte udført, når man kommer hjem fra arbejde og kan sommetider trække ud til sent på aftenen. Derfor kan man have brug for en god arbejdsbelysning, for at kunne arbejde videre upåvirket - selv i mørke. Hvad end dit projekt er at male hele hytten, montere køkken og samle eller restaurere møbler, så kan den rigtige arbejdslampe hjælpe dig.Vælg den rette arbejdslampe


Der er mange fordele ved at vælge den rigtige arbejdslampe, derfor bør du gøre dig nogle overvejelser inden du anskaffer dig en arbejdslampe. Du bør først og fremmest undersøge om lampen giver en god belysning, så du kan bruge lampen til det rette formål. Derudover bør du undersøge, hvor lang levetid arbejdslampen har, da det kan variere fra arbejdslampe til arbejdslampe. Det kan særligt have en stor betydning, hvis du arbejder i et rum, hvor der ikke er mulighed for at sætte arbejdslampen til strøm.

Dernæst kan det være relevant at undersøge IP-klassificeringen, hvis du skal arbejde i et rum med meget støv eller udenfor, hvor der er chance for regn. Har du behov for at arbejde i højderne, hvor arbejdslampen også skal kunne nå op, kan du med fordel overveje at købe en arbejdslampe med stander. Derudover bør du overveje, hvilken størrelse arbejdslampe du har behov for. Er du i gang med et større projekt såsom at male alle husets rum, kan det være en god idé med en forholdsvis stor arbejdslampe, som skaber en god belysning i en stor del af rummet. Skal du arbejde steder, hvor det kan være besværligt at få en stor arbejdslampe med, kan du med fordel købe en WRKPRO arbejdslampe “H2” 3W COB LED lampehoved med magnet, krog og genopladeligt batteri. Denne type arbejdslampe fungerer som en håndlygte, men kan også hænges op, hvis du har behov for at have begge hænder fri.Køb din arbejdslampe hos Toolster


Når du har fundet den helt rigtige arbejdslampe, som du skal bruge til dine projekter, kan du nemt og hurtigt aflægge din bestilling hos Toolster. Hos Toolster ved vi, hvor meget det betyder at kunne komme i gang med sine projekter i en fart, derfor kan du være sikker på at have din arbejdslampe den næstkommende hverdag, hvis du bestiller inden kl 15.00 dagen inden. Derudover åbner du prisgaranti og 30 dages returret på alle varerne. Hos Toolster er du samtidig garanteret kvalitetsrigt og professionelt værktøj. Derfor behøver du ikke tøve med at købe din næste arbejdslampe hos Toolster.Ofte stillede spørgsmål

Hvornår bør man bruge en arbejdslampe?

Når du skal arbejde til langt ud på natten, kan det være en god idé at anskaffe sig en arbejdslampe. På den måde kan du arbejde på præcis samme måde som om dagen. Arbejdslamper kan også være gode at bruge til når du skal arbejde med detaljer og kræver god belysning.Er der forskel på arbejdslamper?

Der kan være en stor forskel på arbejdslamper alt efter, hvor og hvordan du skal bruge den. Hos Toolster finder ud for eksempel hybridarbejdslamper, som lyser og lader på samme tid. På den måde undgår du at arbejdslampen løber tør for strøm i løbet af dagen. Du kan derudover også finde arbejdslamper med standere, så du kan arbejde i højden. Ydermere kan du finde arbejdslamper med LED, så du kan se, hvad du laver selv om aftenen.Hvilken arbejdslampe skal jeg vælge?

Når du skal vælge den rigtige arbejdslampe, bør du i høj grad gå efter dens funktioner og ikke designet. Vigtigst af alt skal arbejdslampen kunne give dig det perfekte lys til dit arbejde. Skal du arbejde udenfor, bør du tænke over at arbejdslampen skal have den rigtige IP-godkendelse. Skal du arbejde i højden, kan det være en god idé at anskaffe sig en arbejdslampe med stander, så du på den måde sagtens kan arbejde i højden.Hvor kan jeg købe arbejdslamper?

Hos Toolster kan du købe arbejdslamper til netop dit behov. Det gælder uanset om du er i gang med et renoveringsprojekt i dit private hjem, eller om du skal bruge arbejdslamper til en stor byggeplads. Du kan altså finde mange modeller af arbejdslamper i forskellige prisklasser og med hver deres funktioner. Bestiller du inden kl 15.00 på leveres din pakke til dig den næste hverdag. 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.