Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

Arbejdshandskerne er opdelt i tre kategorier

Kategori l er handsker til allround brug, hvor der er minimal risiko. Det er f.eks. lettere industriarbejde, pakning eller montage.
Kategori ll er handsker der beskytter ved en sikkerhedsmæssig mellemstor risiko, som f.eks. til hårdere industriarbejde.
Kategori lll er handsker hvor risikoen er uigenkaldelig eller dødelig. Det kan f.eks. være kemikaliehandsker.

Uanset om du er på udkig efter en kemikaliehandske, en montagehandske, en arbejdshandske, en stofhandske eller en vinter arbejdshandske, så finder du det her på siden.

Få den rigtige størrelse i handsker


Ønsker du at opnå en bedre komfort og den bedste sikkerhed når du bruger arbejdshandsker, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse i handsker. EN 420 er standarden for den generelle standard for arbejdshandsker, som blandt andet angiver CE-størrelse, omkreds af hånden målt mellem tommel – og pegefinger og længde af hånden målt fra spidsen af længste finger til håndled.

Kvalitets handsker til forskellige arbejdsopgaver


Til lettere arbejde er en allround arbejdshandske egent til opgaven. De er især egent til lettere industri arbejde, montage, pakning og lignende arbejdsopgaver. Står du og skal til at arbejde med kemikalier, olier, rengøringsvæsker eller lignende, så skal du have fat på et par gode kvalitets gummihandsker som sørger for at dine hænder er beskyttet. Alt afhængig af dine arbejdsopgaver finder du hos Toolster en arbejdshandske til netop dit formål.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.