Angle design
Varemærke
(13)

Angle design

Spar tid og lever et godt stykke arbejde!!

DET HER MÅ KUNNE GØRES LETTERE OG BEDRE
Den første idé til vinkelskærersættet opstod for 20 år siden, da tømrer Niels Freitag endnu en gang stod bøjet over pladerne for at skære dem til. Med blyant og tommestok brugte han store mængder tid på den omhyggelige opmåling, så pladerne blev udnyttet bedst muligt. Hver gang tænkte han ”Det her må kunne gøres lettere og bedre”.

HURTIGERE, LETTERE OG MERE PRÆCIS OPMÅLING
Som med mange andre gode opfindelser kom Angle.design til verden, fordi der var et behov. Efter endnu en opmåling med tommestok og blyant satte Niels Freitag sig for at forbedre den klassiske skinne fra 1964. Resultatet blev den helt nye vinkelskinne, der gør opmålingen hurtigere, lettere og mere præcis.

UDVIKLET AF HÅNDVÆRKERE TIL HÅNDVÆRKERE
Niels udviklede først en prototype af vinkelskærersættet, som han selv brugte i en årrække. En dag opfordrede hans forretningspartner, Henrik Nielsen, ham til at videreudvikle sættet, så andre også kunne få glæde af det. Der er nemlig mange situationer på byggepladsen, hvor håndteringen kan minimeres.

SPAR TID OG ØG KVALITETEN
Som sagt så gjort. Niels gik i gang med at udvikle vinkelskærersættet i en version 2.0, der er så anderledes fra andre værktøjer, at Niels og Henrik har fået patent på det. Angle.design er derfor opstået ud fra en almindelig håndværksvirksomhed, hvor ejerne bag har et ønske om at hjælpe andre med at sparre tid og øge kvaliteten.SE MANUAL HER

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk