Professionelle affugter til byggeri og skadeservice

Skal du bruge en affugter professionel har Toolster et stort udvalg af professionelle affugter fra Staring og Master. Der er tale om utrolige effektive og driftsikre affugter, som er udviklet til brug på byggepladser og til skadesanering ved fugtskader efter rørskade, skybrud eller stormflod.

Affugter til udlejning og ekstra hårdt brug far Master


Søger du den absolut bedste affugter som skal bruges til udlejning eller kontinuerligt brug hver dag kan vi varmt anbefale Master affugter fra DH-professionel serien. Det er virkeligt toppen inden for affugter. Der har du mulighed for at køre i døgndrift med 3/4" slange til et afløb. Skulle der komme et strømsvigt genstarter den automatisk igen når strømmen er tilbage.

Husk at have den rette temperatur når du skal affugte nybyggeri


Det er vigtigt at det ikke er for koldt når man skal affugte effektivt. Det kræve temperaturer over 20 grader før det er rigtigt effektivt. Så i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at sætte en varmeblæser op. En god ventilation kan også afhjælpe. På mange affugter kan man også montere en slange så man kan blæse tørluft ind i en gulv konstruktion eller ligende.

Skal du bruge et større antal affugter kan du kontakte os så prøver vi at finde en ekstra skarp pris til dig. Har du tit brug for affugter til nybyggeri alle andet kan det være en fordel at købe sine egne affugter og slippe for regningen fra udlejningsfirmaet og måske selv sende regningen videre til kunden og derved hurtigt gøre det til en god forretning i stedet for en udgift.
Få nyheder og tilbud først!