Affugter
Varemærke
(5)
(5)

Affugter

Hos Toolster har vi et bredt udvalg af kvalitets affugter egnet til byggeri. Staring affugter er mobile og robuste affugter som kan holde til at komme med på byggepladsen i forbindelse med nybyggeri hvor man ønsker at udtørre boliger efter støbning af betongulve eller op muring og vandskuring.
Da der er tale om robuste og mobile affugter egner de sig også til skadeservice hvor man skal udbedre efter fugtskader og vandskader for at undgå følgeskader som skimmelsvamp og råd.
En absolut bestseller er Starings 65L den har indbygget pumpe så man kan pumpe vandet direkte over i et afløb og derfor slipper for at skulle tømme en beholder løbende.
Så skal du affugte kælder, byggeplads eller lign. har kvalitets affugter til lave priser og hurtig levering.

Profil på en Toolster

En Toolster er en person der ikke går på kompromis når det gælder finish og kvalitet. Der bliver kræset for detaljerne og sat en ære i et veludført stykke arbejde.
Det kræver selvfølgelig at værktøjet er i orden og så er det jo også en fornøjelse at stå med et godt stykke værktøj i hånden om det så er til gør-det-selv arbejdet eller til det professionelle arbejde mange timer dagligt.

For en Toolster er det en livsstil at bygge, restaurere eller reparere om det så er huse, både, møbler, køretøjer eller noget helt andet.

Kvalitet til tiden

Toolster er en webshop med udelukkende kvalitetsværktøj til fagfolk, institutioner og gør-det-selv folk. Vi har mere en 20 års erfaring med salg af værktøj og har derfor en stor viden om hvad der rører sig inden for kvalitetsværktøj og maskiner.

Toolster ApS   H C Lumbyes vej 20    7430 Ikast    Tlf: 97 15 15 00     info@toolster.dk