Adventskalender

<a class="anchor_jul" style="text-align: center;" id="1">1. advent</a>

1. advent

Den første låge i adventskalenderen gemmer på en yderst brugbar gasbrænder fra SIEVERT. Helt præcist er det en SIERVERT blæselampe PowerJet 2235 med gasdåse. Du får altså en komplet gasbrænder, som har en flammetemperatur på 1925o. Udover at gasbrænderen er ideel til lodning, krympning og optænding, er gasbrænderen også yderst anvendelig til madlavning. Den klassiske Crémé Brulée med sin sprøde og knasende skorpe, er blevet lavet med en gasbrænder. Det samme gælder også mange andre retter, hvor man ønsker en sprød skorpe eller blot vil tilsætte sin ret en smag at noget brændt. Det er med til at give en helt anden smagsoplevelse til sin ret end den man lige kender til.

SIEVERT Blæselampe PowerJet 2235 med standardbrænder og gasdåse 2204.

Normalpris: DKK 750,-

Adventstilbud: DKK 459,-
<a class="anchor_jul" style="text-align: center;" id="2">2. advent</a>

2. advent

Den anden låge i adventskalenderen gemmer på en Fisco krydslaser X2 ”Hultafors XL-2”. Denne krydslaser fra Fisco er lille og kompakt, og dermed nem at have med. Krydslaseren er nem at betjene og er udstyret med automatisk nivellerende laser udviklet specielt til indendørs projekter. Den egner sig rigtig godt til mindre montageopgaver, hvor du kan være sikker på at der bliver målt lige op hver gang. Krydslaseren er hurtig, præcis og let at benytte.

Fisco krydslaser X2 "Hultafors XL-2"

Normalpris: DKK 999,-

Adventstilbud: DKK 459,-
<a class="anchor_jul" style="text-align: center;" id="3">3. advent</a>

3. advent

Adventskalenderen gemmer i 3 advent på en Leatherman multitool WAVE 17 x funktioner. Leatherman multitool er fremstillet i 100% rustfri stålkonstruktion, og har en hånds betjente knivblade. Den er udstyret med hele 17 funktioner, så du har flere muligheder i et stykke værktøj. Den er nem at have med pga. dens lille størrelse, selvom dem rummer mange gode funktioner. Den er hurtig at tage frem og nem at indstille imellem de forskellige funktioner f.eks. hvis du lige hurtig skal have skruet en skrue løsnet eller spændt. Leatherman multitool er bl.a. også velegnet til friluftsfolk, hvor der skal pakkes småt men samtidig ønsker at være godt udstyret til forskellige situationer og småopgaver man kan støde på.

Leatherman multitool WAVE 17 x funktioner inkl. diverse bits"

Normalpris: DKK 1099,-

Adventstilbud: DKK 899,-
<a class="anchor_jul" style="text-align: center;" id="4">4. advent</a>

4. advent

Den fjerde og sidste låge i adventskalenderen gemmer på et par ISOtunes høretelefoner PRO All Black Bluetooth støj-isolerende. Disse høretelefoner er et høreværn, uden at det ligner eller føles som et høreværn. Med disse ISOtunes høretelefoner kan du samtidig med at du beskytter dine øre lytte til musik og snakke i telefon. Høretelefonerne fra ISOtunes indeholder nemlig baggrundsstøjreducerende mikrofonteknologi. Det betyder altså at du kan bruge værktøj og maskiner, som skaber støj imens du taler i telefon. ISOtunes samler høretelefoner og ørepropper i et produkt, så du kan arbejde mere produktivt uden støj, men med mulighed for at snakke i telefon og høremusik via Bluetooth samtidig. Disse høretelefoner dæmper bl.a. baggrundsstøj fra el-værktøj, kædesave og maskiner.

ISOtunes høretelefoner PRO All Black Bluetooth støj-isolerende"

Normalpris: DKK 799

Adventstilbud: DKK 649,-
Få nyheder og tilbud først!