Fragt fra 59,-
Bestil & hent
 
30 dages returret
 
Hurtig levering
 
97 15 15 00
 
Prisgaranti på alle varer

FLEX-serien til professionel renovering og modernisering af bygninger.

Uanset om det er klargøring af underlag, gipsvægs konstruktioner, fjernelse af gips og murværk, rensning eller boring til ankerfastgørelser - fagfolk er imponerede over præcision, pålidelighed og håndtering. Dette gælder tydeligvis også i spader til deres værktøj og tilbehør.
FLEX el-værktøj mestre det hele: fra væg- og loftslibere til blandere og bærbare støvsugere.

FLEX-serien til professionel metalbearbejdning


Her har FLEX det mest omfattende sortiment til alle metalbearbejdningsfag. Alt fra universelle produkter som vinkelslibere og lige slibemaskiner til båndsave og rundsave og mange specialprodukter som f.eks. rør-remslibere.
Uanset om det er metalkonstruktion, låsesmede, sanitetsteknik, VVS eller skibsbygning - FLEX tilbyder værktøjer af enhver art til metalbearbejdning og det rigtige produkt til enhver opgave. Overfladebehandling, metalskæring, metalslibning osv.
Metalfagfolk kan stole på FLEX i enhver situation.

Polering af biler -Polering uden kompromiser


FLEX polermaskiner har altid været benchmark for professionel overfladebehandling. Uanset om det er bådpolering, flypolering, polering af motorcykler eller biler, får FLEX-poleringsmaskiner alle overflader til at skinne perfekt.
FLEX leverer både 230volt polermaskiner til arbejde på værkstedet og batteridrevne polermaskiner til fleksibel brug overalt. Uanset opgaven, gør Flex polermaskiner perfekt polering og malingsforberedelse mulig når som helst og hvor som helst.
FLEX tilbyder et ideelt poleringssystem i form af poleringsmaskiner, puder og polering. Andre produkter står også til brugerens rådighed for at få de bedste resultater af lakpoleringen. Alt fra lamper til perfekt overfladebelysning til den batteridrevne bore-/skruemaskine og den kompakte støvsuger dækker FLEX-systemet til bilindustrien opgaver, når det kommer til renovering af biler.

FLEX-serien til professionelt arbejde med natur- og kunststen


Sten er en lov for sig selv. Det har sine egne egenskaber og følsomheder. Eksperter som stenhuggere, stenhuggere, gartnerier og anlægsgartnere ved dette. Derfor arbejder de i natur- og kunststen med FLEX maskiner og tilbehør. For FLEX sætter standarden med alt fra vådslibere til stenskærere til borehammere. Det gælder både med hensyn til robusthed og pålidelighed samt håndtering og nem vedligeholdelse.

Flex motto er: We're for you, and you're for us — the same things make us tick. We're getting better, so you're getting better, and the better you get, the better we're going to be.

 

*Du bliver tilmeldt vores nyhedsbrev, men kan afmelde dig til enhver tid.